Sveiki! Esmu no Valmieras! Bildē redzams mans burbulēns 3 gadi atpakaļ un tagad! Ir bijis grūti, atdevu viņu prom, bet pārāk sirdī iekritusi, tāpēc nolēmu, ka tieši šim skaistulim ir jābūt pie manis!!
Sveiciens forumā!
Ja ir vēlme padalīties ar bildēm vai uzrakstīt par padarītajiem darbiem, tad var droši izveidot jaunu tēmu sadaļā Mūsu auto
Bildēs mašīna izskatās smuki, bamperi mašīnās krāsā laikam tomēr piedod odziņu. Lai veicas darbos!
Sveiki biedri! Esmu no Liepājas. Brīvā laikā un ne tikai esmu garāžā remontēju VAG grupas autiņus.
Te mans C7 3.0Tdi
Heyā visiem! Esmu no Liepājas! Vēl no AS laikiem kā ar nu jau trešo mašīnu ripinos ar B4
O, sveicināts!
Vecais 1.9 joprojām dzīvs?
Sveiki! Ienācu šeit lai iegūtu un arī dalītos ar zināšanām. Manā īpašumā daži pavecāki VAG izstrādājumi ar kuriem joprojām cīnos. Bērnība nebeidzas, kaut jau nosacīti sirmgalvis.
Lokācija Rīga Valmiera.
Droši! Cilvēku, kas atstāj aiz sevis pierakstus mūsdienās ir 1 no 100. Vai arī pieraksti aizpeld garajās čatu sarakstēs.
Visi sveikti
Heisa visiem
Sveiciens!
Čau visiem!
Prieks, ka radies šis forums. Nedaudz uznāca tāds nostaļģisks moments par vecajiem stiliņa laikiem.
Cerams šis viss ieskriesies un būs arī kāda satikšanās un projektu atrādīšana pie kādas kafijas benzīntanka stajankā.
Man pa kaktiem mētājas diezgan daudz visādu projektu, kas varbūt kādreiz ripos, bet nu šeit mans vienīgais legālais ikdienas darba kaplis.
Čau, esmu Haris. Nobāzējies Valmierā. Low Happens komūnas biedrs. Braukāju un esmu redzams ar visādām mizām, lielākoties Audi markas automašīnām.