Kur rakt risinājumu,a4b5 FL ar 1.9tdi PD,nav komunikacijas ar abs bloku,abs ir ar ASR,parbaudiju visus vadus,visi plusi un mīnusi pienāk,piespraužu bloku no kkada pre facelift,varu pieslegties pie abs(lidz ar to vadi veseli),bet motora vadibas blokā tapat kluda par komunikaciju
Man ir bloks ar cipariem 111AB,prefacelift bloks ir vnk 111,tadu sanaktu piešūt pie auto? Auto ja nu kas ir fwd
Ar tiem blokiem ir jāskatās. Jāliek tādu kāds bijis. Var likt citu kodu, bet beigās mēdz tomēr atšķirties diezgan daudz lietas. Dzinēja vadības bloks nav regulēts, čipots utml?
Prefa bloks strādā autonomi un nekomunicē ar dzinēja vadību, ko tā sagaida.
Jāliek tādu kāds ir, vai ja tas prefa bloks tur spraužas klāt un pats par sevi darbojas, tad jāpārkodē/jāpāršuj ecu bez asr/esp.
Man šķiet ka tie ecu, kam nav ESP un ASR nav vajadzīga tā komunikācija. Vismaz ne Bosch 5.3 blokiem.
Tie kam ir ESP/ASR tiem uzreiz ir vajadzīgs cits dzinēja vadības softs, kas to štelli atbalsta. Un gadījumā kad tas ABS ir safisies, tad ir tieši šitais ten errors.
Bet parastajam ABSam nav.
Es kaut kad laiku atpakaļ pārbūvēju b5 1.9pdq no abs ar esp uz parasto abs jo kārtējo reizi esp sāka bloķēt nost bremzes bez iemesla.
Tika uzlikts kaut kāds plauktā atrasts b5 abs bloks, laikam pat priekšpiedziņas un pārtaisīti vadi. Ko ar vadības bloku izdariju, neatceros, bet neko nepāršuvu jo tas bija tūnēts sporta dīzelis.
Ja liek parasto, tad viss ies. Būs tā kļūda, bet ies. Toties, ja grib apgreidoties uz ASR vai ESP, tad gan vajag pareizo softu.
Lieta ir tur,ka man to auto atveda ar jau nomainitu abs bloku,kurs ari bija neejoss,vakar no MXR dabuju citu bloku ar burtiem kas bija uz auto,bet kluda vadibas blokā par komunikaciju tapat ir palikusi,pīkst 3 reizes un deg sarkanā rokasbremze,tagad vismaz varu pieslegties abs blokam,sodien meginasu piekodēt,tur galvenais lai pazud klūdas un nepīkst
Kad piekodēsi, tad kļūdām nu vajadzētu pazust.
Kodēt neļaujas,vadu iekšā login,manā gadījumā 09555,rāda ka nepareizs login un ir izmeginati visi parejie iespejamie varianti
Nedaudz māc šaubas vai iepriekšējais meistars uzlika atpakaļ abs bloku ar tādu pašu kodu
Šiem ir AH kods, ja ir ASR poga.
Ļauj blokam kādu dienu atpūsties, tad mēgini vēl.
Ta ari likās ka uzlikts kkas kas tjipa der
Ar abs viss turpinās nevaru izpīpēt met kļūdu par priekšējo labo abs dēvēju,to bez iedziļināšanās nomainīju,kļūda paliek,eju pēc shēmas,uz auto ir savādāks pinout,uz auto abs pin 3 un pin 4 aiziet uz labo prieksejo riteni,pēc shēmas jābūt pin 4 un pin 5,tur viss izskatās oem un neviens nav neko mainījis,pašlaik vnk nesaprotu kādu man bloku jāmeklē? Login arī neļauj ievadīt,pēc auto vadiem,abs štepselī ir can linija,pec autodata tur nekā nav
Update,saliku labajam abs devejam vadus pec shemas,pin 3 iepraudu pin 5 abs štekerī,tagad labais ritenis rāda,bet paradijas kluda par aizmugures labo riteni,nu wtf
Pārnesu visu uz jaunu tēmu.
Autodatā tik smalki par ABS slēgumiem nebūs. Tie slēgumi atšķiras pa ABS blokiem, īpaši tieši riteņu sensoru.
Kad pārliku savam B5 uz ASR bloku, tad samainīju attiecīgi sensoriem slēgumus.
Toreiz ņēmu info no šī PDFa
workshop-manuals_com.pdf (131,5 KB)
Paldies,viss salikās pa paluktiem,gan priekšā labais devējs gan aizmugurē labais,aiziet no katra viens vads kopā uz pin 3,kļūdu vairs nav,nekas nepīkst ut.t.,bet viennozīmīgi ka bloks nav pareizais,nestrada ASR poga,un bloku piekodēt arī nevar