Dodu 98% varbūtību ka tur arī aiziet ![]()
5 vadi tāpēc ka mešalkām kikdauņa slēdzis nebija…
Dodu 98% varbūtību ka tur arī aiziet ![]()
5 vadi tāpēc ka mešalkām kikdauņa slēdzis nebija…
Nu tad jāsalīdzina ceškas manuāļa slēgums ar automāta. Bet man neticas, ka tur kaut kas atšķiras neskaitot to slēdzi, kam gan jau nāk papildus viens vai divi vadi.
Nu kas vēl… Izzvanīt visus vadus no pedāļa līdz ECU. Tad štukot, kas un kā.
Nu protams - slēgums tas pats, tikai viens papildus vads - kas ir aizvilkts, tik nav gumijnieks kam tas būtu.
Kad nākamreiz būšu tās mašīnas tuvumā, tad pētīšu. Tas pusapaļais 2x3 kontaktu štekeris tika izmantots arī vēlākiem gumijniekiem?
Šis ir C4 AEL štepselis pie gāzes pedāļa
Manam C4 ar EDC15 vadību pašreiz tas vispār nav pievienots.
Mana situācija pie EDC15 vadības bloka un gāzes pedāļa piniem ir šāda:
50-3
12-2
70-4 (pēc km shēmas vajadzētu būt 70-5)
69-1 (pēc km shēmas vajadzētu būt 69-4)
63 stāv tukšs (pēc km shēmas 63-1)
Auto rūca, brauca, bet gļukaini starp 3000-4000rpm, pēc dažādām softa izmaiņām izteiktāk gļukaini… max procenti, protams MSH pieminētie…
Liekas, ka jāveic izmaiņas vadojumā, jāvelk tad to papildus vadu uz 5. (Tukšo) pinu pie gāzes pedāļa…
Šis ir ovāls štekeris. Tam B4 1Z, kam taisīju to modifikāciju, tam bija garenveida 6pin štekeris. Var jau gadīties, ka štekera pinouts nesapasē ar B4.
Neskatījies to krievu shēmu ekseļa tabulā?
Es īsti nevaru te atrast nevienu exceļa failu, atradu tikai ekrānšāviņu no tās krievu excel tabulas, bet tur gāzes pedālis pieminēts tikai pie 2 piniem.
A100 laikam arī bija garens štepselis gāzes pedālim… bet kā tur ar pinu saderību, nezinu… nav pie rokas arī shēmas, jāmeklē i-netā
Atradu audi 94. Gada audi 100 2.5tdi shēmu ar 6pin štepseli. Plakanajam bija 5 pini. Savienojumi ar ECU sakrīt ar tabulām augstāk. Interesanti būtu redzēt b4 gāzes pedāļa “iekšas” shematiski.
Laboju:
Uzgāju šādu shēmu. Izskatās, ka pedāļu “iekšas” ir ja ne gluži vienādas, tad ļooooti tuvas. Gāzes pedālis pie 33;37,25
To bildi arī domāju. Baigi ticēt viņai nevar, ieliku tikai tā, varbūt noder…
Problēma ar gāzes poci. Rāda tikai 75%. Kā atrisināt? Vai viņam ir jārāda 100%? Pini ir salodēti pēc shēmas kas excel formā. Iet gausi.
2.5 vai 1.9? Jārāda ir 100 vai ļoti tuvu 100. Zem pedāļa nav ierobežotājs? Vienam B4 tādu redzēju.
C4 2.5 ael.
Jautājums par tdi timing - tas jāliek pēc ael vai AJT,AUF,AXG,AXL?
Beškai 70% max gāze ir normāli. Gan jau pretestības pocim citas, neesmu mērījis, salīdzinājis. Prasmīgs čipotājs lai salabo kartē.
Maz man pieredzes ar EDC15 uz AEL. Es teiktu, ka jā. Viss atkarīgs kāds softs ir iedzīts vadības blokā. Katram regulētājam jau ir savs piegājiens, jo tāda gatava softa, ko var paņemt no AXG veidīgajiem nav. Tur to AXG softu ņem par pamatu un uz tā arī izveido galarezultātu, kas derēs prielš aeļa.
Kartēs vienmēr var salabot jā. Kad es liku uz B4 MSA11 vietā EDC15, tad noņemot to puļķi zem pedāļa, arī sāka iet līdz 100. ![]()
Taču kamēr nebija salabots slēgums ar gāzes pedāli, tad tur arī bija kaut kādi pigori. Vai nu ar nenospiestu pedāli uzreiz 100%, vai nu negāja līdz galam. Bet vairs baigi neatminos ko īsti tur novēroju. ![]()