Audi TT nolasītās kļūdas

Šeit ir visas kļūdas, ko dators uzrādīja manam audi tt. Varbūt kautko būtisku esmu palaidis garām, tāpēc būtu pateicīgs, ja kāds zinošāks šajā sfērā pārietu pāri šim. Cik es pamaniju lielākās kaites ir ar priekšējiem ABS sensoriem un lambda sensoru.

tt kludas.txt (4,8 KB)

Ko dzīvajos rādījumos zonde rādīja?
Abas kļūdas norāda par neejošu zondi vai tās problēmu ar vadiem

Man no visām kļūdām visvairāk patīk "01366 - Opened Due to Crash Signal " :smiley:

Par pārējo, jā, lambda un ABS devēji. Kļūdas ir vesela čupa, bet tās vajag nodzēst un skatīties vai tās atgriežas.

Jā, to pagrūtāk likvidēt, bet var.

Ja jau auto nav labu laiciņu slēgts pie datora, tas viss kaut kas var būt sakrājies.
Neesi jutis, ka imobilaizers čakarētos? Instrumentu panelis labi strādā? Šiem TT tā ir jūtīga vieta.

Panelis ir kā ir. Ekrāniņš vidū rāda labo pusi kreisajā un kreiso pusi labajā. Un spidometrs bīžiem sak murgus rādīt (uz vietas stāvot brīžiem rāda 200kmh). Pēc pāris piedarbināšanas reizēm aiziet atpakaļ kā paredzēts. Savādāk viss pārējais strādā kā paredzēts.

Par tiem paneļiem, TT Mk1 ir vienīgais auto no tās paaudzes, kam no rūpnīcas nāk tikai Magneti Marelli panelis. Tikai tāds, un ne VDO alternatīva.

Īsumā - MM ir problēmas. VDO ir stabils, ejošs, ar maz problēmām.

Tipiski tur tam MM ir beigts procesors un bēda diezgan nejauka. Lielākā daļa cilvēku viņus ved remontēt (pārlodēt procesoru), bet tas nav īpaši lēts pasākums un rezultāts arī nav ilgtermiņā garantēts.

Labs variants ir pārtaisīt uz VDO.

MM

VDO no A4/A6 iemontēts TT plastmasos

Pārtaisīts uz VDO

Te bilde, kā ņem A3 8L paneli un pārkrāmē uz TT plastmasiem.

Vajadzēs gan fiziski to lietu izdarīt, gan tikt arī galā ar programmēšanu (nelielas nianses).
Bildes nav mans darbs, pats neesmu to darījis, tik cik ir lasīts un dzirdēts.

1 Like