Jā vot tikko pats gāju cauri V6 2.5 jebatronam. Motora maiņa. Ņemam motoru, kas apkopts pirms neilga laika, bet dažādu apsvērumu dēļ autoss nonāk uz reizinātājiem. Nu labi, aizveram acis, neko nedaram, prasts svaps?! Nu nē, tas nebūšu es, ja neizpreparēšu. Nu un tad sākās. Iepriekš itkā labi kompensātori bijuši (ļoti labi zināms cilvēks)… (Nu tā kilometrāža varētu būt 20k max.) tagad viņi ir tieši tādi kā Tu stāsti - visi ļengani gandrīz. Ar pirkstu spiežami. (Pirms no donora tika izrauts šis motors, tas tika lidz darba temp. uzsildīts, tā kā tā nav problēma ar nostāvējušos motoru). Zinot CIK ļoti plāna ir robeža starp rokeru turēšanos uz nokrišanu (vismaz A motoriem), protams, pieņēmu lēmumu mainīt nost… Tālāk sākas nākošā anekdote:
Pasūtu pie uzticama autodetaļnieka kompensatorus. Tam acis kvadrātā mijas ar smiekliem. KOA, WTF kosmosu iegrūdīsi (Nu kompji + zobene beigās ap 400e laikam) šitajā tecilā, cits motors pa 100e un mierā. A ko man tas cits motors būs bez šīm visām problēmām? Ok, biš aizrunājos. Poh, jā gribu sūtam. Piekodinu, ka gribu INA nevis vsuņ-huj-včai!!! Oi blee tad jāsuta no APE motors… Emm nu tas jau tieši labi, es nodomāju.
Nu un protams, atnāk smukās INAS kastēs tur specpasūtījums (jo nu kurš IDIOTS maina kompjus šiem dzinējiem?!)…
Es priecīgs kā ķieģelis izpakoju visus, sakrāmēju motorā un pie kaut kāda Nr.22-23 paskatos… A BĻ*DJ tur virsū ir rakstīts “JNA” (Jānis, nevis Ivars)… bļj…aāaaaaaāa, kas tikko notika???
Zvanu, prasu, visi pasmejas, jā jā tā ir, liec tik iekšā… (Mūsdienu detaļu kvalitāte and so on…)
KAS VAR NOTIKT Tu jautā…?
Nu nekas, nokrīt rokeris, blakus galvas skrūvei, peld eļļiņā un Tu nemaz nenojaut ka tas ir noticis. Nu pabrauksi gadu, divus, konstatēsi, nomainīsi kompjus ar cerībām ka vārsti nav no nekustēšanās nosprūduši stāvoklī CIET. Sliktākajā scenārijā pauris nost, vai cits pauris utt.
Nu ir vēl viens scenārijs kā bija man. Brauc pa nakti 2:00 mājās, rokeris dēļ švaka kompja krīt, un tas ir tieši tas rokeris, kas vistuvāk sadaleņu zobratiem, iekrīt tai starpā, noķīlē pauris, pārplīst zobene…
Nu tā kauč kā.
oi jopcik cik gari sanāc.