Skatos kā parasti uz budžeta variantu:
Bet varbūt ko citu paņemt? Un kur? Ieteikumus studijā!
Skatos kā parasti uz budžeta variantu:
Bet varbūt ko citu paņemt? Un kur? Ieteikumus studijā!
“kā parasti”? Cik tev tās riepas iet?
Man liekas šīs Sailun esmu ņēmis divas reizes, un liekas, ka divām vasarām pietiek un viss.
A esošās ziemenes man jau ceturto sezonu nokalpoja un derēs arī piektajai.
Divas vasaras? Cik štukas tas sanāk, un līdz cik milimetriem? Nē nu var jau būt ka es neko nesaprotu, un atšķirībā no mk2, smagais luksusa B5 ēd riepas kā Tesla - bet varbūt ir tas pats, kas velosipēdiem, kur lētā desa neadekvāti dilst.
Man kaut kad pasenāk atdeva vienu desmit gadus vecu komplektu ar Michelin Energy - pabraucu ar tām mizām vismaz kādus trīs gadus [50 štukas vismaz], tad sanāca vienu sapist, un tā nu pirms pāris gadiem nopirku to mizu mūsdienu pēcteci, Michelin Energy Saver - par kurām īsti atsauksmes nesanāks dot, jo man baigi kilometrāžas nokritušās, bet nu pie noteikuma ja es tās mizas nenospolēšu, gan jau pārdzīvos golfu Bet nu protams, miķelīni nav lētā desa - manā gadījumā uz manu izmēru [185/60/R14] tas bija dārgākais piedāvājumā esošais modelis
Arī esmu daudz braucis ar vecām mizām. Nu var nobraukt ilgi, īpaši ja ir palicis protektors, jo tās vecās riepas vienkārši nedilst.
Domāju vienreiz paņemt kaut ko labāku.
Vairāk jau te tas jautājums ir, kas no lētajām ir labs. Tas pats Sailun? Tagad ir kaut kāds jauns ZSR2 modelis, kas pēc parametriem esot baigi labs.
Šeit galvenais jautājums ir nevis kas no lētučiem ir labs, bet gan - vai ir jēga vispār skatīties uz lētučiem