Meklēju A4 B5 ādas sēdekļus - galvenais šofera Var būt kā foto, var būt citādāks. Var abus priekšējus. Var piedāvāt visu salonu. Galvenais, lai darbojas apsilde (to var viegli ar testeri samērīt).
Ja nebūs variantu, būs vien jāķidā laukā savējais, jo apsilde šofera sēdeklim pavisam izbeidzās
Tās apsildes elementāri remontējas samainot posmu sildelementa, kurš būs pārtrūcis. Pārrāvumi parasti ir vai nu ārējā malā, vai zem pakaļas, bieži vien tā vieta vel ir izdegusi. Ja vajag, ir man čupiņa donoru.
Te audizīnā skatījos par šo tēmu… Vēl bildes ir arī kaut kādas palikušas.
Bet es kā neesmu jaucis tos sēdekļus vaļā, tad mož 3 vārdos uzraksti ko tur vajag, kas un kā. Cerams, pa ziemas kaut kādām brīvdienām sanāks kāds brīvs brīdis, tad varētu iestiept to benķi istabā un saņemties izjaukt.
Cik tā sapratu, tad ar tiem benķiem ir tā, ka viņi baigi nemētājas, īpaši ar ejošu apsildi.
Šim šofera neejošajam samēriju ap 15Omi, ejošajam 4Omi. Nav tā ka nesilst, bet nu vajag minūtes 20-30 lai kaut ko sāktu just.
P.s. Man šķiet, ka nesen tīrot salonu ar celi atbalstījos uz apakšas un tad arī kaut ko pārrāvu.
Nu lai vai nu kurš, bet tu, kilometr, jau nu toč pats vari salabot varbūt ādu noplūkt tev būs kkas jauns, bet pārējais domāju būs easy. MDZ man vienu benķi stunadas laikā salaboja
Nu jā. Būs vien jāsaņemas
Būs iemesls uztaisīt kaut kādu aprakstu.