PCBBC programmatūra priekš pirmās un otrās paaudzes RNS-E

Jauna beta versija (0742). Dažādi uzlabojumi, pārsvarā saistītā ar 192 aparātu un SD karšu darbību.

Piemirsu iespēju lietot TV ieeju bez TV moduļa un iespēju regulēt skaļumu pie ieslēgšanās ar tooli un k-līnijas seriālo kabeli.

Nezinu, kur ir problēma, bet man saka, ka CD-R disks nav nolasāms, kaut arī man iekšā stāv Audi Navigācijas disks, kuru atpazīšt bez problēmām.
Tas izslēdz iespēju, ka lāzeris beigts.

Ir varbūt ieteikums kā iededzināt uz diska to ISO failu?
Lasīju ka CD-RW Verbatim Silver esot rekomendējošākais disks un kā jāraksta virsū esot x4 ātrumā un IMGburn.

Es rakstīju uz Verbatim CD-R zilajā krāsā kas ir. Spiedu vienkārši burn uz ISO faila, nevis caur IMGburn vai citu 3rd party.

Lāzeri obligāti vajadzētu notīrīt ar spirtu un vates kociņu, ja tas nav darīts. Lielākoties jau viņi ir netīri, taču, jā, mēdz būt arī beigti. Mēdz lasīt vienu disku labi un citu disku nelasīt vispār. To izdari. Tas galīgi nav ilgi un grūti. Tikai prātīgi un stipri nespied.

Ja pēc tīrīšanas nekas neuzlabojās, tad var likt uz pašu disku. Ir rakstīti diski arī ar maximas lētajām acme matricām (man šķiet tikai ka maximā vairs matricas nepārdod :smiley: ). Apdeita CD diskus rakstot, tur baigi nekādu gudrību nav. Ja grib uztaisīt 1:1 kopiju navigācijas diskam, tad gan tur bez specifiska rakstītāja un procedūras nekā. Tad arī vajag to IMGBurn. Taču tas vairs nav aktuāli, jo pcbbc firmwarē verifikācijas pēc autentiska navi-diska nav.

Mazākais iespējamais rakstīšanas ātrums vienmēr ir labāk, tas standartā rakstot diskus. Programmai īsti nav nozīmes, īpaši ja raksta ISO imidžu.

Nu man vēl ideja ir iemēģinār Verbatim CD-RW
Pašlik bija Verbatim CD-R
Ja nešancēs tad jau patīrīs lēcu