V6 benzīns?

Sveiki. Jautajums. Liela daļa slikti izsakās par v6 audi dīzeļiem. Bet kā ir ar v6 benzīnu? Atradu a6 v6 2.4 benzins/ gāze. Vai ir jega pirkt? Vai tur tādās pašās broblemas ? xD

2.5v6 dīzelis ir labs motors, ja tam seko līdzi un uzpasē. Ja to nedara, tad ir tā kā visi saka - slikts motors.

Nu tas gan nebūs īsti kā 1.9tdi, kur vari pilnīgi aizmirst par viņu un tik braukt. :old_crazy_2: Man ir daudz paziņas, kas ņem sataisa tos 2.5 vē seši un brauc bez bēdas. Nu remonti gan dārgāki kā 1.9 un ir šādas tādas slimības no kā jāuzmanās … :old_crazyteeth: Nu un komfortablāks par 1.9. Tas arī viss.

Par 2.4v6 benzīnnieku, paziņam ir tāds ar gāzi, diezgan ilgi jau brauc. Nezinu kādas tur ir standart problēmas, bet man liekas, ka nekas tāds īsti nebija. Palabojiet mani :old_crazyteeth:

Nu tā tāds garlaicīgs motors, 1.8 turbo ar gāzi manuprāt būtu foršāks variants. Par jaudas celšanu vispār var aizmirst, cik iet tik iet. Bet ja to nevajag, tad nekādas vainas, manuprāt.

1 Like

Es jau gribētu 2.5td 5 katlu rindinieku bet tādu gruti atrasts. 2.5 v6 dīzeļu stasti visās malas kā nakts murgi tiek stastiti servisi galvu saķer un saka lai nepērku :sweat_smile:

Šīs ir tas audi. Bet vinam interesanti zema cena. Vizuali foršs bet kas motora darās? :man_shrugging:

Nu 2.5 R5 TDI motors tad jāmeklē iekš C4 virsbūves, jaunākos Audi jau vairs R5 TDI nenāca.

Nestrādā saite! :smiley:

2.5r5 ar motora kodu BAU ? Vai tiem kodiem ir ilustrativa nozīme?

Audi a6
2005g
Universāls
2.4 benzins gaze
Melns
2.190e

Ir A-sērijas 2.5v6 dīzeļa dzinēji un B-sērijas, kas nāca iekš A4 B5, A6 C5 un A8 D2 . Saka, ka B-sērijas, kā, piemēram, BAU ir labāki par iepriekšējiem (AKE utml…)

2.5 R5 dzinēji ar Bosch mehānisko degvielas sūkni nāca tikai C4 ar kodiem AEL un AAT.

1 Like

Aaaa. Paldies par apgaismību :smile::trophy: jasak šķiroto ss :smiley::love_you_gesture:

1 Like

Nekā baigi labāka tajos B sērijas motoros nav. Vienas problēmas novērsa, citas radija. Nevajag pirkt tos 2.5 v6 motorus. Viņi lielākā daļa ir nopisti, neviens viņus negrib remontēt un tie daži veiksmes stāsti, kam viņi vel ir dzīvi un sausi, nav īsti vērā ņemami.
Kārtībā esošs un sačipots tas v6 ikdienas lietošanā ir patīkams, kaut cik arī kustās, bet jautājums cik ilgi un vai vajag kāpt uz tā grābekļa, ja pats viņu neremontē.

2 Likes

Tur jau īsti ta lieta. Man šķiet visi dīzeļi v6 ir nopuņķojušies :smile: biju MB skatities 3.0td v6 cik eļļas ara tik pat iekša pa motortelpu :laughing:Varu nomainit visu pats bet motorā degunu nebāžu. Tapec tā interesējos. Jo sataisit servisa nav problēmu. Bet ja tas jadara vairakas x tad labak panemu vecaku bet izturīgāku. Ssa ari diezgan patukšs.