Lai kodētu vajag kaut kādu speciālu iekārtu taka kādreiz vecajiem čiptuningiem?
VFU
2J74Y
QQFK0307
Jā, vajag speicālu programmatoru vecajiem Motorola procesoriem. Pasūtīšu dažus 2J74Y un kaut ko patrenešos.
Izklausās pēc plāna!
Izrādās ka drošinātājs, kas atbild par labās puses gabarītlukturiem NR.22. atbild arī par paneļa apgaismojumu. Nomainīju drošinātāju, iedegās lampas un tsk. arī paneļa apg. Vienīgais kas tur tagad nedeg ir tahometra adata un ekrāna augsējā, oranžā daļa.
Šitā sanaca tāpēc ka pirmām kārtām izdegot pr. gabarītam, neaizdomājos par drošinātāju kā tādu, atvēru lampu, tur visi vadi riktīgi saplaisājuši, pieņēmu ka tapēc arī nedeg. Interesanti tas ka tam vienam nabaga panelim par dažādām lietām atbild dažādi drošinātāji. Pirmo reizi kad skatijos, pārbaudīju pirmo pēc kārtas no saraksta, tālāk nelasīju.
Tie paneļiem ir 2 barošanas. Patstāvīgā un aidzedze ON ( 15 un 30. termināļi, 31. ir masa). Tas ir viss lai nobarotu. Ja kādas no tām nav, tad ir kkādi uzraksti odometra ekrānā, vai deg akumulatora simbols.
Un jā, gabarītlukturu slēgums padod ieejā panelim apgaismojuma signālu, no kura attiecīgi padodas tālāk nu jau paša paneļa radītais apgaismojuma signāls, regulējams ar potenciometru uz paneļa grozāmā kloķa.
Tas izskaidro, kāpēc Tev nebija apgaismojuma. Lai nu kā, to oranžo daļu drošinātājs neatrisinās un tur nu ir kaut kāda cita problēma.
Par tiem paneļu pročiem… pasūtīju programmatoru un pāris HC908 pročus ar pareizo masku 2Y74J. Cerams, kaut kas izdosies. Ja izdosies, tad varēšu kaut ko palīdzēt beidzot ar tiem Magneti Marelli…
Sveiciens. Man ir parādījusies šāda problēma audi a4 2008.gada 1.9 tos b7. Saprotu šeit ir divi varianti mainām visu paneli uz citu ar ejošu ekrānu vai jāsūta no displejs,jo ka saprotu ekranam ir beigusies pixeli. Vai pastāv iespēja ka man šim audi derētu panelis jau ar krāsaino ekrānu? Iesakiet kādu kuram šī lieta varbūt nav sveša un var šo ķibeli audi salabot.
Sveiciens! Ja ir kāds donor-panelis no B6 vai B7 tos ekrānus var paņemt un pārlikt. Lodējami nav, šie ir vienkārši pārspraužami. Varēja nopirkt arī ķīniešus, tik nezinu no galvas cik maksā. Ja gribi krāsaino ekrānu, tad gan jāmaina viss panelis. Ja tas ir RB4, tad ir reāli samainīt, ja RB8, tad grūtāk.
Super,es jau domāju,ka būs jalode lai pievienotu jauno. Skaidrs, sākuma paskatīšos kas darās ss.com varbūt var visu paneli pa sakarīgu ciparu iegadaties. Ja ne tad meklēšu displeju Alikaa.
Paskaties RRR.lt, it īpaši paneļus ar angļu (MPH) skalām, tos var ieķert lētāk. Ka tik pats ekrāns ir dzīvotājs. Der gan no B6 un B7, tie ekrāni ir vienādi.
Nomaiņai - jāpajauc panelis, grūtakais var būt iestīvējušas bultas, ko grūti noņemt. Tālāk jau skalas noņemas un var pārspraust displeju. Kaut kad to darīju, bet aprakstu neuztaisīju. Tad seko process salikt atpakaļ.
Sveiks,mainīju instrumentu paneli un automagnetola ir parādījusies šāda kļūda. Varbūt kāds zina kāds ir kods šim brīnumam?!
Nu paskaties auto servisa grāmatā. Tur jābūt radio kodam, ja tas ir oriģinālais radio. Ja nē, tad jākodē vaļā. Pēc paneļa maiņām var tā gadīties.
Servisa grāmatā nebūs, Radio ir sava atsevišķa grāmatiņa, no kuras var izplēst lapiņu ar kodu.
Nu parasti jau tās grāmatas tur kopā
Bet nu jā, ja nav radio grāmatas ar karti iekšā vai pašas kartes, tad koda nebūs
Tā jau no pieredzes, baigi bieži tas maģis var būt jau kaut kad nomiris un nomainīts uz citu. Nu citreiz kāds kaut kur uz kādas malas uzskricelē kaut kādu kodu. Citreiz uz paša maģa, bet visbiežāk tā koda nav nekur.
Šiem jau vajadzētu varēt kodu nopirkt ebayā pēc aparāta sērijas numura. Tas pasākums +/- strādā, ja maģis nav bijis pāršūts, bet to nepamēģinot neuzzinās.
Ir kad tas strādā, ir kad nē. Es tos aparātus tāpat taisu vaļā pēc sentēvu metodes, kas ir 100% strādājoša
Nu es ar taisu vaļā, jo kapēc maksāt, ja var nemaksāt. Ar rns-e tik laikam nebija tik vienkārši.
Nu jā, kā ar kuru aparātu. Kas vairāk jāpajauc, kam viss procesors jānolodē. Kam pietiek piekonektēties ar vadiem pie plates.
RNS-E es lieku to pašu unlock cd, un tad pēc tam atpakaļ normālo firmwāri. Kritiski ir labs DVDroms un citreiz tas pasākums īsti negrib notikt, tad sanāk pačakarēties. Firmwāres updeitošanas laikā jābūt uzmanīgam nenokaut aparātu