Spams 2024

Kas jauns 2024. gadā?

Rallying Group B GIF by FIA World Rally Championship

Kaut kas no 2024. gada Sarmas

1 Like

Labas vakaras.

1 Like

Sveicināts bariņā!

audi_b3

Swiek, lapwakar

1 Like

Swiek, swiek! :crazy_face:

draudzīgs Guten Tag! Kaut kas jauns šeitan notiek?

1 Like

Mēģinājums uztaisīt vietu, kur padalīties ar info, mašīnām… Un ar galveno mērķi - neaizlaist pa burbuli. :sweat_smile:

1 Like

Kā tas notika ar to citu stilīgo Audi forumu? Forumi vispār nav noiets etaps mūsdienās? FB grupas un Discord tagad ir lietas, nē?

Jā, mūsdienās visvienkāršākais ir atvērt Facebooku vai Whatsappu un tur viss ir priekšā. Čati, grupas utt… Forums, pats par sevi satur kaut kādu “kārtību” un lietu sakārtotību. Tu vari pēc tam meklēt informāciju un arī kaut ko noderīgu atrast.

Nu manā skatījumā forumi ir tālu no noieta etapa. Ja to lietu kustina un uztur. Bet tas ka tāds uzskats sabiedrībā ir, tas taisnība. Daudzi nomet vecos forumus malā. :sweat_smile: Un pāriet uz FB un citām platformām. Tāds tas vieglais ceļš ir.
Nu manā skatījumā.

3 Likes

Es atceros laiku, kad forumi bija kaut kas jauns un neredzēts, Internets sastāvēja no Usenet grupām un tā bija lieta :smiley: Attiecīgi, man manā cienījamajā vecumā jau liekas, ka FB un, nedo die’s, Discordi ir kaut kas stulbs un kaitinošs, tā ka ir labi, ka kāds vēl forumus ceļ atpakaļ, citādi tā vien liekas, ka visi forumi, kuros es grozos, mirst nost viens pēc otra.

1 Like

Jā, lietas Internetā grozās un mainās, un ne vienmēr uz to labāko/pareizo pusi :man_facepalming:
No vienas puses, forumu var lietot jebkurš, kurš to vēlas. Ja kādam gribas palikt Whatsappā, Facebookā, utt… Nav spiesta lieta.

Mūsdienās ir arī cilvēki, kas pat nemāk lietas meklēt Googlē. Šis savā ziņā mazliet spiež tomēr pakustināt tās smadzenes un ienākt kaut ko (varbūt mazliet intelektuālāku) palasīt un pat noderīgāku.

Var jau ilgi un dikti par šito tēmu runāt, bet nu šeit tas galvenais mērķis bija, lai ir tā iespēja dalīties un arī sameklēt, kad to vajag. Jebkuram. Nu kaut kā tā. :sweat_smile:

4 Likes

Vēl varu piebilst, ka nekāds mega lietotāju skaits netiek gaidīts. Bet ja būs, tad jau skatīsimies tālāk. :wink:

2 Likes

Nu, tad sveiki! :grinning:

Piekrītu latvaanis viedoklim. Man arī besī visi telegrami un whatsapp grupas, kur nemitīgi viss griežas uz riņķi un nekas nav pārskatāms. Kaut kādiem mērķiem jau der, bet ne kā foruma aizstājējs.

2 Likes

Cepuri nost :call_me_hand::call_me_hand::+1:

2 Likes

Nē. Tāpat ja meklē info tad jāmeklē pa vecajiem forumiem. Fb vai nu es nemāku meklēt vai nu viss slikti ir. A ja visiem ir apnicis ka prasa vislaik vienu un to pašu tad arī neviens nekomentē😒

3 Likes
1 Like

Viss būs ok. :ok_hand:

Šalom! Kur palikuši visi vecie staila krabji, kas bubināja spamā? Jāsūta pasta balodis (audi_baloži), mok nav lietas kursā :sunglasses: