Spams 2024

Gan jau ar laiku saradīsies. Vismaz tie, kam joprojām iet pie sirds taisīt postus spama sadaļā :grin:

swirks vetsajs! ko notiek? :smiley: fejni ka akal ira kur parunāt par to kāc rjezks audzikam kvatrai, nu taj vjecajai sotkai

1 Like

1 Like

Sveiki visiem,es jūtu ka šeit būs jautrs piedzīvojums :sweat_smile:

:wave:
Nu cerams! :smiley:

Swejki labas vakaras.

Vesals! A tev kwatreks vai parastais? :crazy_face:

Nu wo teU waigdzeja kkad forum uzprogrammet pec titānika nogrimšanas. Tu tak ar esi kkads dator čipers ne ??

Šis forums [dzinis, bļin] atgādina pēdejo 15 gadu ražojuma audī - pilns ar kaut kādiem bezjēdzīgiem knibuļiem… :smile:

Ieraudzīju jaunākas vadības likšanas aprakstu 1.9 klak klak - tās bildes ir ar 1.9 sūkņa galvām, jeb 1.9 un 2.5 tur ir vienādi? Tekstā ir kļūda, MAP devējam ir trīs vadi, nevis divi, kombinētais devējs nav obligāts, ja ir kur ielikt atsevišķu gaisa temperatūras devēju, un kaut kā nemanīju pieminētu to niansi ka EDC15 obligāti vajag devēju masas atsevišķi…

Sāc pierast :smiley:

Tā mana vecā info, lielos vilcienos pārkopēta no pierakstiem. Ja tur ir kaut kādi errori, postē zem tās tēmas.
Par tām masām, jaunajā slēgumā tā arī ir, bet cik esmu licis, tad viss ir gājis korekti pa to pat kopīgo masu.

Pierast jau var, bet vecie dziņi ir pārskatamāki.

Tad sūkņu galvu bildes ir par 1.9? Atsevišķas masas jau nav prikola pēc, ir arī gadījies lasīt internetos ka kaut kas rietumos bija ielicis iekš mk4 MSA15 vietā EDC15 pa vienkāršo, un motors jocīgi uzvedās, vadu bunta maiņa problēmu novērsa - un kā savulaik līdzīgā stiliņa tēmā andzha pieminēja, tas devēju masu punkts jau nav tālu no vadības bloka, tik bik jāattin vadi un jāizzvana kas ir kas…

Šajā tēmā, jā, 1.9 galvas. Ja taisa uz 2.5, tad ar vadības bloka vadiem būs ļoti līdzīgi, viss ko varu pateikt. Nu vot, cik man tās info ir, tik ir. Šitās nianses aizgāja zudumā ar visu stiliņu.

Vēl nav izdevies atrast, kur var redzēt visus foruma jaunumus vienuviet kopš pēdējā apmeklējuma. :grinning:

Man šķiet, ka šeit :smiley: Viss izlasītais parādās pelēks, nelasītais ir izcelts.
Vienkārši sākumlapā uz “Pēdējās ziņas”

Laikam. :+1: Sākumā tā likās, bet piespraustās tēmas sajauca prātu.

Kilometr, tā kā tev noteikti šajā lietā ir lielāka pieredze, izsaki savu viedokli - vai ir vērts deviņdesmito gadu OEM maģim slēgt klāt skaļruņu vietā pastiprinātāju, lai aizvietotu iekšā esošo pastiprinātāju? :slight_smile:

Nu es jau lietoju līnijas izejas (tiem maģiem kam viņas nāk laukā, un ideāli ja visas 4) un uzlodēju galā tos pašus “pirkstiņus”. Un tad jau normāli RCA vadi uz aftermārketa pastiprinātāju.
Neesmu audio eksperts, bet normālam cilvēkam tur viss skan labi.
Nu vel var nākties ielikt pa vidu kaut kādu saucamo filtru, jeb Ground loop isolator. :man_mechanic: Ja ģenis taisa traucējumus utml…

un tas jau nebūtu vetsaijs labaijs msh, ja nepateiktu ka kkas vecs ir labāks nekā jaunās lietas. ar nepacietību, gaidām, VW Golf 2 pārestības stāstus, pār “jaunajām, sūdīgajām” mašīnām :smiley:

Stāstus par jaunajām, sūdīgajām mašīnām stāsta to īpašnieki - es esmu slikts ar to ka atgādinu ka tā nevajadzētu būt :smile: