Spams 2025

Nav tik daudz brīva laika, lai tagad kko eksperimentētu vēl ar tādiem sīkumiem. Bonusā man paša balsta nemaz nav. Nav ko pielaikot.

Tā jau brīva laika nav, nesaprotu kāpēc uz kkā šāda parakstījos. Laikam jau tāpēc, ka miera nav

Long story short - vienam BēMuWēmam krāsoju kapotu. Saslīpēju skolus līdz plikam bleķim, uzsmērēju Brunoxu, pēc 24h viņu uzslīpēju, piešpaktelēju, saslīpēju, nogruntēju ar pildošo grunti, atkal saslīpēju neizraujot cauri gruntij, uzpūtu pirmo kārtu bāzi, vietās, kur bija Brunox uzsmērēts, uzēda. Dabūju dzīt nost visu kapotu līdz plikam bleķim, nogruntēju ar epoksīda grunti Wet On Wet un uzreiz nokrāsoju. Beigās viss sagāja. Bet žēl papistais laiks un sadirstais materiāls.

Citiem atkal tas Brunox nenormāli patīk, bet man kaut kā ar viņu īsti nesanāca nekas. Ragā pirku vienu smāķi uz satīrītām rūsas vietām , ar to nekādu problēmu nebija

Ja metāls jau ir caurrūsējis, tad vari smērēt virsū visu ko gribi, bet tāpat no iekšpuses uz āru spiedīs rūsu. Smuks būs kā kuru reizi. Citreiz noturas gadu, citreiz jau pēc mēneša rusļiks izlien ārā

Kur eksperiments? Ātrākais un vieglākais veids kā tikt pie tā stiprinājuma nekā mēģināt samedīt kaut ko izfleksēt no ķebļa.

Hvz, apjautāties pie draugiem un paziņām prasa maz laika. Nākamajā dienā izņem no pakomāta arī nav nekada kosmosa.

Kas jauns trešdienas vakarā?

forever alone GIF

2 Likes

Kur visi uzbudinātie kungi pazuduši :face_with_hand_over_mouth:

Tam brunoxam gadienā naU joks ar ilgu žūšanu? Man to viens džiburs teica. Moš uzlaidi virsū pa ātru.

Ko saki par to ka brunox pēc defa skaitās kā rūsas pārvedotājs + epox.grunts? Cik tur tā grunts ir nopietna? Vai vajag papildus dozu ar epox…grunti? Var viņam fist virsū kaut kādu hammeritu? Nu tur vopšem ir smagā dirsā. Cauri nav bet nu… tālu ar nav.

Aprāvis bija jau iepriekšējais skrūvētājs, bet sajūtas tās pašas. :neutral_face:

Brunox itkā žūst divas nedēļas vai kaut kas tāds. Tāpēc neviens baigi viņu arī negrib izmantot

Brunox jautājumos eksperts ir autospecu Jurka. Viņam ir vairāki video, kuros apstāsta kā pareizi brunox’u izmantot. Cik atceros, par divām nedēļām gan nebija nekādas runas. Atceros, ka nākošajā dienā skatījās vai visās vietās izreaģējis un neizreaģējušās vietas apstrādāja atkārtoti.

Es te tikko vienam projektam grīdai no apakšas uzgāzu virsū visu ko varēja nopirkt veikalā. Pareizi gan jau nebija, bet tad jau redzēs kā būs.:laughing:

Cešku vairāk nepaliek un elkoņbalsti lielākoties ir pieskrūvēti ķebļiem kurus diez vai kāds gribēs donorēt ārā :smiley:

Man golfa viduskonsolē jau kādu laiku mētājas M10->M8 špiļka, un lidlā kaut kad pagājušogad tika nopirkta 90 grādu urbjmašīnas pāreja, jo nākamo reizi kad golfam skrūvēšu nost izplūdnieku vienas špiļkas vītne diez vai pārdzīvos… :old_crazy_2:

Nu varbūt par ātru. Huj viņu zin. Bet katrā ziņā man tas sūds pats par sevi nepatika.

Nu ja totāla gatera variantā, tad varu ieteikt tā. Ir vēlviena manta, kas labi reaģē ar rūsu. Aišauj uz PEDO, krāsu nodaļā sameklē šito brīnumu

Notīri rūsu, uzsmērē šito, neatceros cik ilgs viņam bija reaģēšanas laiks, vienreiz izreaģē, ar drāšu birsti notīri, uzsmērē vēlreiz. Izreaģē atkal, atkal nodrāz nost, uzpūt epoksīdu. Tik atvēries štelli tādu, ka ja nožāvēsu epoksīda grunti, uz viņas krāsa neturēsies kaut ar visu uzmatēšanu. Tad pa vidu vajadzēs arī pildošo grunti.

Par vēlu, sāku gāzēt jau vairākās kārtās brunoxu. Jā, autospecu jurka ir tas, kurš škurī nost to brunoksu pirmajās reizēs, līdz sasniedz tādu rezultātu, ka vismaz to pārstrādāto rūsu dabon ārā. Tas man šķiet pareizi, jo nu kaut kādi atkritumi taču tur rodās tai procesā. Atceros buvanola laikus un GAZ53 kabīni :smiley:
Bet šodien jau viss ir uztaisīts tipa ņem un lieto, spraud un spēlē. brunoxaa vēl ieintegrē epox. grunti. ITKĀ.

Un vispār sanāk tā, ka… brunox ir sūds :smiley:
Jo nahujams viņam klāt ir piefista tā epox.grunts? Man tak ar rūsu ir jāšancē vairākos piegājienos. A tur pretī skatās epox. grunts kārtiņa jau. Bļag vajadzēja laikam iet wurtha ceļu.

Es saprotu, ka neizreaģējošajās vietās tā grunts kārtiņa neveidojas, tāpēc jau tā vieta paliek citā krāsā. Tāpēc arī rezultāts pēctam ir ddm.

Nu jā, tikai spriegotāja skrūves gadījumā vajag ievērot maksimālu perpendikularitāti, citādi pēc pievilkšanas radīsies liekas slodzes uz skrūvi. Būs jātaisa šablons, lai precīzi izurbtu. Būtībā nekas traks, jo pieķluve ir ļoti laba, tika nepatīkami, ka kāds iepriekšējā reizē visu pievilcis līdz trešajam pirdienam. :old_crazyteeth:

Ir varianti, kur tā epoxy grunts ir klāt, un kur nav. Visiem Brunox produktiem nav epoxy klāt. Bet jā, ieminējies par Wurth, atcerējos, ka viņiem ar bija laba štelle uz rūsas reaģentu

Man uz bagāžnieka vāka ir sanācis tāds 50/50 ddms ar brunoxu. :old_crazyteeth:
Nopirku vasarā to balonu pa 20e, domāju nu pa zolīdo būs, beigās nu tas pats vien kas nopūst ar parastu grunti un krāsu ±. :man_shrugging: