Brunoksu izmantot kā grunti ir reāli beztolkā izmest naudu miskastē. Parasta grunts + fosforskābes rūsas pārveidotājs ir vērā ņemami lētāk un strādā tieši tikpat sūdīgi.
A man šodien ir sūdi - gribēju pielīdzināt mašīnas stāvlaukumu (plika mālzeme un sniegam kūstot mašīnas riteņu vietās ir normālas bedres saveidojušās) un sūdu tev - traķim šoziem ir bijis tik “daudz” darba, ka no nelietošanas aklemators (vai akulamotors, es īsti nezinu, kā pareizi rakstās) ir nosēdies Labi vismaz, ka rudenī atejas poda vāku attaisīju, lai pelisām nav interesanti midzenīšus taisīt uz motora, tieši tur, kur visi vadi beidzas.
Stulbie dīzeļi, vārdsakot. BenDzīnnieku tas aķis vēl būtu iegriezis. Varbūt.
Svarīgāka lieta - bija te tie aukstumi trakie, sievas Škoda sāka uzvesties dīvaini - uz vietas stāvot ar iedarbinātu motoru sāka jocīgi pīkstēt tā kā durvis būtu vaļā (bet panelī nerādīja, ka kaut kas būtu vaļā) un stāvot uz vietas sāka slēgties ciet. Kļūdu ne CES ne kādā citā blokā nav. WTF?!
Ja nav kļūdu, tad ir vairāk vai mazāk viens variants. Ielīst Measuring blokos un pārčekot vai visām durvīm visi cipari labi. Tad līst durvīs un bakstīt vadus ar testeri.
Principā visbiežāk statistiski ir aklemātors tā kā lajkam tas būs parejsi.
Hmmm, principā wth moš noswapo to dirseli pret v6 benDzīnu? NaU tāda doma ienākusi prātā?
Vot tādu tur vajag aparātu!
Es domāju vispār nebūs problēmu pielaist. Bij tak tie vieni, kur iebāž patronu, uzsit ar āmuru un nevaig nekādu akalomotoru.
Visi jau tagad izlepuši - vajag automātiskās stūrēšanas, masāžas benķus, kondiškas, rācijai trosīti kas aizvelk rācijas mikrofonu vietā… Tas nav tas pats kas ar Jumzu art lauku vai ar Jeņiseju zāli pļaut.
Tā, dilemma ar termostatiem. Protams, jauns ir jauns, bet mana pieredze rāda, ka pēdējā laikā ražotāji termostatus laikam vairs neprot ražot.
2.5tdi v6 termostats. Izdomāju katliņā pavārīt gan jauno (Mahle, kastē kkāds BTT/BTO), gan bariņu ar vecajiem Wahler. Elsā raktīts, ka max atvērums 8mm pie 102c. Jaunais jau pie 95c ir uz max, kamēr vecie Wahler smuki, vienmērīgi veras vaļā.
Kādi citiem secinājumi un pieredze ar vārītiem termostatiem?
Jumzas ir gan lauksaimniecības versija, gan ekskavators.
Ja tā padomā, tas būtu kaut kas. Nu, tiesa, kaut kas diezgan stulbs. Tomēr pilnā ručkā (kur nu tur “pilna ručka” tam motoram iraid) ~3-4 litri uz simtu - tfubļ, stundu - ir nozīmīgs arguments
Labā ziņa ir, ka tas akmuļļators vēljoprojām lēnītēm lādējas un neizrāda pazīmes, ka būtu nosprādzis. Pret rītu gan jau būs salādējies da galam un viss būs kedā.
Diezgan neveiksmīga gonka. Es un dēls braucām ar tādu domu, for fun, bet tāpat. Divas salauztas statnes. Viena man, viena dēlam. Laika rezultāti tādi pa beigu galu. Citiem krietni jaudīgākas. Dēla mašīna vēl būtu tāda, kas varētu braukt kaut kur pa vidu laiku ziņā, bet pieredze nedaudz trūkst. Tā, kuru es sev iznomāju tāda nīkulīgāka.
Es šodien tiku paskatīt svaigu aparātu A6 C7.5. Nepilni 10 gadi automašīnai, bet elektronika tiešām labā stāvoklī. Bija problēma ar priekšējā stikla kamerā izdegušu apsildes sensoru, kā rezultātā negāja Matrix automātiskās tālās gaismas.
0001 - Front Heater for Lane-Holding Assist
C1101 15 [008] - Open or Short to Plus
Adaptācijās pie Onboard Camera zem Long coding varēja atslēgt apsildes elementa esamību un braukt tālāk.