Piebilde tikai tāda, ka lētie Ķīnas bloki ir baigie mēsli, rada daudz traucējumus FM radio un tās spuldzes īsti pareizi nedeg vai deg visādās krāsās. Tagad pats esmu ksenonu tēmai cauri izbraucis un visu to padarīšanu nolikvidējis Uztaisīju pārejas no D2S uz H7 un braucu ar LEDiem. D2S attālums no gaismas avota līdz pamatnei ir tāds pats kā H7, tā kā var likt iekšā ksenona reflektorā un gala rezultāts ir ļoti labs stars un laba gaisma OEM ksenona lukturos.
Es vairāk biju domājis LV robežās, jo skrūves u.c. sīkumus tā kā no Vācijas sūtīt…
Man rāda, ka maksā 48.18eur. 83eur rādās kā vairumcena, kuru var neņemt vērā. Nekur tādu cenu nav un neviens par tādu nepirks, jo visur internetā viņa maksā ~50eur.
Nezinu, nav pieredzes. Varbūt, ka tāpat caur kādu izlaiž, kā tas agrāk bija gros’ā?
IC vēl piedāvā iespēju savu vairumcenu paslēpt un mainīt mazumcenas %, kuru rādīt citiem.
E-catā. Nu viens ir skaidrs, privātajiem nav tās cenas tik draudzīgas. Bet par cik, tas man joprojām nav skaidrs. Citi saka, ka diezgan daudz %. Kā ir patiesībā, tad vienreiz jāieiet veikalā un kaut kas jānopērk.
Kaut kad pirku N75, samaksāju 35€, neatceros tikai detaļas kodu, lai tu, piemēram, varētu salīdzināt
Droši vien tas bija Pierburg 1k0906627a vai 1j0906627a.
IC24 cenas šiem kosmiskas
32.89eur.
IC24 pret e-cat salīdzinoši nesen parādījās, tāpēc nav nojausmas kā tas strādā. Ja tiešām arī reģistrētam lietotājam ir tādas cenas, tad nesaprotu kā tāds veikals var iegūt popularitāti.
Nu, šādā nomalē kas vēl labāks var būt. No PL pasūtīta eļļas muca nepilnās 24h ir filiālē.
Lielākā daļa saimniecības rezerves daļu tiek ņemtas IC, pat oem traktora daļas, kuras ir lētāk kā pie dīlera. Powered by IC.
Pa sestdienu un svētdienu mēģināšu iemontēt piektā golfa sildelementu B5 pečkas kastē
Jāatcerās tikai sameklēt kaut kāds treknāks vada gabals, jo viņam tie vadi ir diezgan nopietni.
B5 nenāca nekas tāds vispār. Pirms tam bija vienīgi C4, kam nāca, bet tas laikam bija tikai 300-400W, šim vajadzētu būt ap 1kW. Un tiklīdz viņš ir uzsilis, tā uztur savu temperatūru ap 100C.
Bija arī tādi “gudrie” varianti, kas komunicē pa CAN, bet te tādu pagrūti iebāzt un likšu vien parasto, ļoti iespējams caur releju uz parastu slēdzi
Pēc izmēra izskatās, ka vajadzētu pečkas kastē iet. Būs jāņem fleksis un jātaisa laikam caurums
A vot par B6 nezinu, kas un cik jaudīgs tur nāk. Šo ideju es aizņēmos no 2.0tdi, kam diezgan lielai daļai viņi nāk, kopā ar niknajiem ģeneratoriem
B6 laikam ļoti izplatīti, jo neesmu nevienu kasti bez viņa redzējis, tāpēc viens rezervē jau mētājas.
Arī 3 kontūri (1+2), bet jaudu nezinu un uz ātro arī nevaru atrast.
Nē, b6 uzreiz pie paša apsildes radiatora, man liekas, ka aiz, nevis pirms.
edit: nu jā, loģiski, citādi aukstais apsildes radiators visu plūsmu nodzesēs.
Nu jā. Bet, ja viņš ir uzreiz pie apsildes radiatora, tad silda arī pašu dzinēju. Vot es nezinu kā un kur tiem 2.0tdi (u.c. dīzeļiem) viņš nāk.
Mans mērķis ir, jā, uztaisīt, lai mīnusos ātri piesilda salonu ar siltu gaisu. Dzinēja sildīšanai man strādā tosola apsildes sveces. Nu kaut kā tā.
Elektrību viņš paņems labi, bet nu priekš tam arī ir jaudīgais ģenis.
Papētīju C4 kastes bildes - arī sanāk uzreiz aiz salona apsildes radiatora. Domāju, ka jaudas par maz, lai vēl papildus caur to sildītu dzinēju un tad salonu.