Jap 11 FTW. Un renaulta, jo tiem nav gļuku ar apsteidzi. Tobiš nav sadiluši.
Vienu brīdi bums bija uz 12mm, bet visi saprata, ka huiņa.
Jap 11 FTW. Un renaulta, jo tiem nav gļuku ar apsteidzi. Tobiš nav sadiluši.
Vienu brīdi bums bija uz 12mm, bet visi saprata, ka huiņa.
Man ir motors ar 2,7 litru darba tilpumu un sūkni ar 10 mm plunžeri no 2,5l motora. Sadales plate gan jau ir daudzmaz adekvāta, 2.7 nāca 11 mm plunžeris.
Kā tas notiek?
Tev iedod loginu un paroli, ko ievadi ODISā un pieslēdzies pie Audi un VW oficiālajiem serveriem. Tad ODISā tev iet visas “online” funkcijas, kodēšanas, piešūšanas. Utt.
Maksā tu par laiku cik ilgi ies sesija.
Nu jā, tur ar 12to laikam pie lieliem rpm vairs nav tās atdeves, bet mazajā rpm galā dod degvielu ārā kā nelabais. 11 ar DE143 ir tāds labais variants jau no seniem laikiem izslavēts.
Re kā te visādas labas tēmas tiek pacilātas. Es te tieši kāreiz esmu nedaudz iesprūdis pagātnē un štukoju uztaisīt pāris dīzeļprojektus. Šis info būs noderīgs.![]()
Vaiiii kaaa tas silda sirsniņ - vēl viens mohikānis pamodies ![]()
Ko i ka atkal neko naf? Rudenc depresija?

Nu man gan ir
Bija pavasara, bija vasaras un tagad rudens depresņaks
Tāda stabila sūdu strīpas situācija ![]()
Gaida ziemu lai var beidzot projektiem pieķerties.![]()
Mani šajā visā iekšā nejauciet, man tik tiešām ir 1.9 dīzelis, bet “tas ir pavisam kas cits”.
Nemaz nemēģini noliegt šo īstās dīzeļgeitsas skandālu. VW vadības bloki ir nekas…….. 0, absolūtā nulle, dieva asara salīdzinot ar šo ![]()
Ā jā, es pat zinu, kāpēc tas ir kas pavisam cits - tas ir ATMO 1.9 dīzelis ![]()
Labi, štrunts. Man tā kā sāk beigties pacietība ar to C5 ņemties (jaunais hīts - logutīrītāji reizēm neslēdzas ārā, bet tad tomēr izslēdzas, ja ir padarbināti ~minūti nepārtrauktajā režīmā; nav tuvumā neviena elektriķa, kas varētu to sataisīt, visi aizņemti), ko es varētu gribēt vietā? Nu tur, kas vispār ir ņemams vietā? Bez kosmosa un civilizēti remontējas ar kuvaldu un mātes vārdiem, jo nekā cita man nav, tai skaitā arī naudas.
ViVi ![]()
Nebūs mehaņizma gļuks?
Sveiki biedri! Bik ne pa tēmu audi, bet zināma radniecība ir - vai kāds zin, kas spēj salikt aizdedzi/dozu Volvo V70 2,5 TDI? Pašam ir pat strādājošs vol fcr, bet kā tur ko interpretēt - nav nekāda saprašana ![]()
Nu ar VAG rīkiem tur nekā, gan jau ar kaut kādu Volvo VIDA kaut ko var izdarīt.
ATMO for Life?
Motoram slīdkontakti jāsatīra vai cits motors jāieliek.
A ko vietā? Renault Megane ![]()