Vai aktuālāki = normāli? ![]()
Kāds ir lētākais veids kā tikt pie 11 mm plunžera? ![]()
Neesmu dīzeļgeitas fans, tāpēc nemācēšu atbildēt
Man pie sirds iet tikai neejoši, rijīgi benzīnnieki ![]()
Kādam nopizģīt
Bet nav jau pat īsti kam… ![]()
Karoče ADRs forever.
Man šķiet, ka meklēt tos renaulta sūkņus, jo tie vel apkārt eksistē. Esot kaut kādi kodi pēc kuriem var sameklēt. Es gan nezinu, kas tur par izciļņplati iekšā. Vai meklē vecu reni un skaties vai ir 414 uz sūkņa.
Vienu pašu plundžeri kur dabūt atsevišķi gan nemācēšu pateikt. ![]()
Paldies dievam, ka teikuma beigās tomēr dadomājies pieminēt aelu ![]()
Nu vienreiz pamēģini… redzēsi. Atpakaļceļa no šī vairs nebūs…
Pasties uz mshu, wth arī iesēdies “traktorā“ ![]()
Ir bijis dirselis. Viens braucošs, otrs kā potenciālais donors. Nepatika kā viens, tā otrs ![]()
![]()
![]()
@wth - to čo? Ko es nokavējs? Gāzīšvīrs dīzeļgeitā iekāpa ![]()
Paskatījos internetā jaunumus par jaunajiem VW ID3 modeļiem. Tevi piesien pie kaut kāda konta internetā un šiem tagad vajag maksāt mēneša maksu, ja gribi dabūt sev klāt tos 50 vai cik zs. Nopērc jaunu mašīnu un tagad katru mēnesi jāmaksā par funkciju, kas auto jau ir no rūpnīcas, bet to vajag tikai “unlockot”. Apiet, protams, nav legāli. ![]()
Līdzīgs stāsts ar teslu un bmw, kur jāmaksā mēneša maksas vai vienreizējas maksas, lai ieslēgtu jau esošas funkcijas. Saucas - inovācija.
Nu vot. Un tagad pasaki, ka vecs A4 un afn’s vai adr’s nav labāks? (neaizmirsīsim AEL) Tu vari viņu gan pats saremontēt, gan pa lētām cenām uzturēt. Nu labi, emisiju ziņā nav tā attīstība, kas tagad. Taču tie vecie dzinēji ir sabūvēti krietni labāki un uz kvalitāti netika vēl žīdots.
Vari atļauties vairāk naudas tērēt (nevajadzīgos) remontos vai gribi kaut ko jaunāku, nu ņem C6 vai B7. Vēl jaunāku - B8 vai C7. Pēc tam jau manuprāt sākās pamazāk šitais fufelis.
Vakardien paķemmēju rrr’u, tajā skaitā tos sieviešu dzimumorgānus - viss ko atradu bija 494 - 414 bija tikai Neringa restaurētiem sūkņiem par smuku kāpostu… ![]()
Ja tu redzētu ar kādu dzelža gabalu es jājos, tu mani šajā sarakstā neiekļautu ![]()
Ja runa ir tikai par plunžera diametru, tad var vienkāršāk - Bosch koda piektais cipars no beigām ir plunžera diametrs.

Zinu to ļoti labi - poblēma ir tāda ka tie 414 sūkņi apkārt nemētājas ![]()
Var jau no visādiem TDI tūneriem kaut ko sakasīt, bet, atseviški pērkot, bez attiecīgās izciļnu plates es īsti jēgu neredzu.
TDR’istiem tak viss ir zināms. @msh - tak uzgriez Mellam Jankam.