Gan jau ka tā jaunā (vai salīdzinoši jaunākā) mašīna nav tik slikta (ja tev ir daudz naudas un pats neremontē, un vari atļauties vest pie dīlera remontēt). Bet skaidrs, ka ražošanas kvalitāte ne tuvu nav tāda kā Vācija ziedu laikos, kad ražoja, piemēram, B3 un B4.
Tādam normālam vidusmēra cilvēkam, kas pats kaut ko taisa, remontē, noteikti, ka neder nekas īsti jaunāks par A4 B6 vai B7. Nu tāda standarta populārā mašīna.
Principa, jo jaunāka mašīna, jo mazāk vari kaut ko darīt pats.
Un tad ir Latviešu tradicionālais variants - paņemt auto par visu naudu vai vēl kredītā (un bonusā nočakarētu miseni) un nespēt uzturēt. Un tad čīkstēt cik slikta mašīna
Ko nozīmē “man nesanāk”? Tā kā B6 manos platuma grādos nav sevišķi izplatīti, kā viņiem ir ar rūsēšanu - tiešām ir labāk nekā C5, kur ir 50/50? Motoru ziņā no B5 “izdevušies/puslīdz izdevušies” ir notikusi pāreja uz “puslīdz izdevušies/sūdi”, elektronikas ziņā papildu klapatas laimīgajiem īpašniekiem - salonā, cik manīts, arī kaut kādi lēti mēsli, soft touch plastmasas un citi draņķi, ir sakrāmēti, bet nu tos laikam jau ar B5f ieviesa.
B5 FL vēl viss ir labi. Klimatkontroles pogas vajag ar īlenu skrāpēt, lai švīkas ievilktu.
Tā bēda ar plastmasām sākās jau pamazām C5 laikos (klimata pogas) un ar B6 jau visur - klimats, pogas, gaismu slēdži utt…
Un tad jau tik skaties, visiem Audi un VW pēc kāda 2005. gada ± jau ir viss sadilis, kamēr vecajiem B3 un B4 viss ir krietni labāk izdzīvojis. Gaismu slēdzi jāmaina vien tāpēc, ka ir sadilis (bet vēl funkcionē ). A B4 un B5 gaismu slēdžus esmu mainījis/taisījis tikai tad, ja iekšās kas salūzt vai rodas nekontakts un ir jāsatīra. Fiziski tiem slēdžiem noiet nost tikai gaismu apzīmējumi (nevis rodas defekti plastmasā).
Nu tā jau tas tagad ir mūsdienās ar to kvalitāti visās jomās.
Nu vot, bet nākošais ļaunums ir gari sieviešu nagi tajā mīkstajā plastmasā, kā pa sviestu… Vispār jau man šķiet, ka tas, kas nāk nost, ir kaut kāds plastmasas pārklājums. Ja tāda nebūtu, nebūtu, kam nākt nost?
Nu pati foruma bāze nav vecmodīga, Discourse ir joprojām un pašlaik populārākā un iespējām bagātākā atvērtā koda, bezmaksas forumu platforma pasaulē. Ļoti plaši tiek lietota.
Forumu ideja varbūt ir vecmodīga, bet es tam gan nepiekrītu un tas ir viens no iemesliem, kāpēc forums tika radīts.
Joprojām vienīgais veids, kur organizēti un civilizēti var uzturēt diskusijas internetā ir forumi. Un līdz ar to padarīt informāciju pieejamu meklētājos citiem. Sakārtot, organizēt. Nu, tiesa, vajag, kas to forumu uztur un moderē, un ir arī kaut kādas uzturēšanas izmaksas.
Ārzemju Audi forumos viss joprojām notiek un tur pārsvarā apgrozās cilvēki, kas saprot un veido interesantas lietas. Facebookā kaut kā tā tauta ir citādāka, vienkāršāka.
Facebookā ikdienā var redzēt jautājumus, kas entās reizes jau ir aprunāti iepriekš.
Tajās pat Audi grupās. Ir arī daudz, kā Tu jau minēji, toksisku lietotāju, krāpnieku utt… Sarunu kategorizēšanas nav, viss tiek mests vienā katlā, par Whatsapp čatiem ar simtiem cilvēku nemaz nerunājot Nu un visā tajā bardakā kaut ko atrast ir neiespējami, tādēļ arī tie jautājumi visu laiku atkārtojas.
Bet tas ir cilvēkiem vienkāršākais informācijas ieguves veids, un visur tiek bāzts sejā, tādēļ arī tik populārs.
Tur savā ziņā nopelns ir tieši tiem soc. tīkliem. Cilvēki aizmirst pat kā meklēt Googlē, jautāt Facebookā vai Whatsappā šķiet kā pirmā lieta.
Piedodiet, ja aizskāru kādu soc. tīklu fanu Protams, ka pats jau arī to visu lietoju. Tāds laikmets
Un nav spiesta lieta lietot šo forumu vai pārvilināt kādu no citurienes, kas grib tas nāk, lasa un raksta. Ja kādam kāda info noder, super!
Tur jau neko neizdarīsi
Ceškas/beškas un pirmo B5 klimats bija neiznīcināma manta. Ja negāja, tad varēja ar spirtu satīrīt, vai pārlodēt aukstos lodējumus, un bija kā jauns.
Uzsvars uz “man” - un vēl jautājums, cik veca mašīna. Es nesen braucu ar nepilnus 20 gadus vecu kadiju - lukturu slēdzis tumsā labi izskatījās, par cik tas draņķa pārklājums ap slēdzi nodilis un nu tur spīd sarkans visās malās, nevis tikai simboli…
Gaismu slēdzis ir pavisam cits stāsts, ja nav automātiskās gaismas. Citam varbūt sanāk dienā pat 20 ciklus slēguļot. Man arī besītu, ja tumsā spīdētu liels pleķis, bet tā nav problēma - Aliexpress tas panelis maksā dažus eiro, var jau atļauties nomainīt.
Jā, gačān, pareizais viedoklis ir - vajag šķūnēt lai mašīna būtu kā visiem citiem šķūneriem, un pēc tam jāties - visi tie, kas dabūs vilkties aizmugurē, ieraugot ka mašīna velkas pa zemi, būs stāvā sajūsmā, rādīs un lutinās savus gunārus
Tikmēr reālajā dzīvē arī visi sūdstisti ar laiku pieaug un viņu mašīnu klīrenss palielinās.
mshu un gachaanu šajā alternatīvās enerģijas laikmetā varētu sasiet kopā, apsmērēt ar sviestu un mest no galda n-reizes. Kā kaķi un sviestmaizi. Simt banānu, ka varētu nomērīt kādu spriegumu. Man JŪS abi pietrūkāt! Interesanti palasīt Jūsu cīņu
Jau neatceros! Tas bija tik sen
Grimšanas brīdī MSH un WTH runāja par gāzi dažreiz. Nu bija pamiris tas viss. Visiem jau zajobs, ka vairāk negāja kā gāja tā lieta.