Kas i, ka neko nav???
Laimīgs visiem jaunais 2025. gads!
2.5tdi v6 tagad jau ir diezgan aktuals palicis. Jau ar vnk čipu bez iejaukšanās detaļās panāk lidz 220zs.
2.5 Stock čipam jau esmu izgajis cauri
Stock 2260 turbinai no 176kw Bmw arī jau ir cauri. Tie 300zs priekš manis nelikās nekas īpašs ko vareja dabūt no tās turbo.
Tagad esmu 2260 hibrida stadijā 350+zs auto skatoties pec dragy laikiem brauc aptuveni rs4 b5 līmenī.
Bet nekas vel nav beidzies! Gaidam 400+zs
Pēc projekta nobeiguma domāju būs atskaite galerijas veidā👌
Kas to visu regulē? P.s. Ir pāris V6 dīzeļbloki garažā
Viens speciālists mums ir.
Ak tad šitā ja!
Mūsdienās nu jau laikam baigi neaktuāli, bet - sliņķu variants kā 15 minūtēs Audi 80 nomainīt plauktu bukses, nenoņemot plauktu no auto. Taisīts no lūžņiem, kas pa rokai, tāpēc nepievērst uzmanību rūsai.
Kaut kad pamēģināju uzlikt lētos ķīniešu xenona blokus, ar domu, ka varbūt būs labāki par super vecajiem oriģinālajiem blokiem. Rezultāts sanāca tāds…
Vidi tikai iekrāsojās pareizā krāsā, apkārt pārējā krāsa zila un spožuma ar nekāda

Karoče lētie bloki nekam neder.
Galvenais jautājums - priekš kam tas vajadzīgs…
Un kāpēc nē?
Plēst skrūvspīlēs nost, lai izkrīt vidus un tad ar zāģīti zāģēt čaulu? Tiklīdz ir spectūlis, lai civilizēti kaut ko izdarītu, neredzu jēgu veikt liekas darbības, piemēram plaukta noņemšanu. Lai gultņus mainītu, arī statnes no auto neesmu ņēmis nost 10+ gadus. 10min virpā attiecīgā izmēra šeibas/pārejas un viss notiek.
Kāpēc lai kaut kas būtu jāplēš? Skrūvspīles un divas attiecīga resnuma muciņas un viss notiek. Es te redzu to stāstu, kas otrajam golfam ar salona apsildes radiatora maiņu - kur sliņķi priecājas ka nav panelis jāņem nost, bet realitātē vieglāk ir noņemot paneli nekā atstājot…
Pret ko tad to otru muciņu spiedīsi, ja bukses čaulas mala ir lielāka nekā plaukta auss diametrs, pret kuru to varētu atspiest?
Te vispār nav nekāda sakara ar slinkumu, bet nu labi…
Runa ir par darbību minimizāciju, jo kāpēc man lieki skrūvēt vaļā to, ko var neskrūvēt? Tavs salīdzinājums ar radiatora nomaiņu ir galīgi greizs. Neredzu nekādas grūtības nomainīt buksi vai gultni uz auto, turklāt nekas netiek lauzts vai mocīts, kā tas varētu būt ar radiatora nomaiņu.
p.s. spams vairs nav 2024.
Labi ka atgādini!
Spams 2025