Pats nomainījās?
Iespējams, ka tas tā varētu būt. Vai arī var ielādēt savu custom bildīti un tad nevajadzētu nekam mainīties.
Vienreiz mēģināju sev B5 FL avantā uzlikt bagāžnieka aizslēgšanās mehānismu no prefa. Jau paņemot rokās likās, ka nav tas. Dzelzītis, kas kustina atslēgšanās kāju nederēja, bet varēja nogriezt īsāk un pa jaunu izurbt caurumu. Sanāca pielāgošana.
Tomēr beigu beigās tāpat čakarējās man tā slēdzene, paskatijos ETKĀ, ka der arī no A3 8L, bet atšķiras tikai plastmasas uzlika, tādu arī dabūju.
Bija diezgan grūti sameklēt to slēdzeni, meklējot pēc A4, parasti visām nopūst sensora konektors, ja neseko līdzi ūdens līmenim bagāžniekā.
ETKĀ vislabāk var saprast, kas no kā der un uz kā, pēc koda. Daudz vieglāk atrast detaļu, ja zini, ka var meklēt arī no citiem auto.
Mana pieredze ar tiem āķiem ir tāda, ka nav vēlams viņus locīt. Tā gan nebija audi/vw josta, bet bija vajadzība noliekt citā leņķī, ļoti ciets materiāls un uzreiz ierāva plaisu.
Mana pieredze ir tāda, ka nedrīkst siksnu saīsināt un ir jābūt tieši tādā garumā kā jābūt.
Ja siksna nenonāks no pilnībā izvilktas pozīcijas uz pilnībā savilktu, tad siksna saķersies un ne uz iekšu, ne āru nevarēs dabūt.
Nav ne jausmas, kādas riepas tur ir paredzētas, nemācēšu spriest. Fiksi ielienot Google attēlos, pēc skata izskatās tik pat augsts profils kā man uz R17 ar 225/45/R17. Ta jau arī mežā iebraukt varēs
Pats paņēmu atkal tādu, kā augstāk, izmēru vasarai, pirms tam kaut kad man bija 205/50/R17, bet šoreiz neiedziļinājos salīdzināšānā un + un - izvērtēšanā.
Pa allroadiem arī neesmu lietas kursā, tur laikam treknāka riepa nāk kā parastam A6 C6.
Kad lasīju 700+ lpp dokumentu, sauktu par EDC15 FUNKTIONSBESCHRIEBUNG, tur bija līdz sīkākajai niansei aprakstīts, kā sarēķinās tās vērtības ar visām blokshēmām, diagrammām utt… Jau piemirsies.
Pajāt kas tajā dokumentā rakstīts - tā to dara visas vadības, un savādāk arī tas nemaz nav iespējams - vienīgais izņēmums ir sāba trioniks ar saviem īpatnējajiem aizdedzes blokiem.
euw wetchyi! moš varat ieteikt kādu ,kas var sakopt virZbūvi - noškurīt ruslanu, samentināt kur vaigi un sakrāsot, par pieņemamām cenām? pamazām meklēju meistaru. līdz vasarai, vasarā, gribētu šo pasākumu izveikt. Objekts - B6 avants, gwattregs. jautāsiet, kapēc gribu fisties ar vetsu B6 un glābt viņu? MSH mani morālā batla finālā uzveica, un tagad es atbalstu tikai vecus auto #pēdējaisNarmālaisAvdziks
wetshuk, savu skrāpēju pats ar fleksi un krāsoju ar baloniņu. Ja vajag uzsmērēju kārtu špatkeļa, un ja rūsu pirms tam kārtīgi notīra, tad diezgan ilgi tomēr tas pasākums turās, un izskatās ar ciešami. man nu man bē piektais cinkotais auģiks, tie jau ilgāk pacieš to rūsu
Principā, šādas papildus funkcijas šodien var iegūt jebkuram darbgaldam, ieguldot apmēram 300eur un uzstādot Ķīnas DRO. Paveras pilnīgi citas iespējas un ērti var kontrolēt reālos izmērus, nevis to ko rāda ciparnīcas. Protams, izdilumu tas nekompensē.
ja var vienoties par sakarīgu ciparu un termiņiem, tad pa lielam diezgan vienalga. Nu labi, uz Liepāju pie 86 gada perfekcionistiem nedzīšu , tas točna
Man domāt, ka šodien ir baigi maz tādu emulatoru kas var uzņemties visu no A-Z. Visi grib vai nu tikai A vai nu Z. Man ir Jelgavā zināms viens samērā ok metinātājs, kam padodās visi bleķu metināšanas darbi. sliekšņi, arkas un citi caumuru perēkļi. To varu sarunāt. Bet vai viņš aizrausies ar krāsošanu, stipri šaubos. Grunti un šuvju mastiku jā, bet tālāk es HVZ. Tobiš grīdu, jā, bet kaut kādus bagana vākus un pēc tam tonī trāpīt, domāju ka nē.
jap, makes sense. tik tālu pats arī biju aizdomājies, ka visdrīzāk būs jāsāk ar kādu drosmīgu cilvēku, kas sametinās to kas jāsametina un nogruntēs, un tad varēs sipt pie kāda krāsotāja. karoč iesakiet krāsotāju. Saprotiet, ka tā ir beška, nevajag nekādu baigo makslas darbu, bet nu tā lai vismaz pāris metru attālumā viss izskatās zolīdi.
Par tāda krāsotāja kontaktiem es arī priecātos. Krāsotāji iedalās šobrīd 2 kategorijās. Tie kas krāso perekupiem un tie kas domā, ka viņi krāso. Pie pirmajiem tu nevari tikt, pie otrajiem negribi. Ja vispār kaut kur beigu beigās tiec, tad gaidi kkadu mistisku rindu 3 mēnešus un par spārnu tur bez maz vai 150 paņems. Un hvz kas tur vēl notiks ar viņu pēc dažiem mēnešiem. Nu nereal grūSna lieta šitā visa. Viens džeks tā arī pateica - ja cena ir 150 pa spārnu tad maucu uz Liepāju pie Aivorija tas pa 200 bet nu vismaz kaut kāda mini garantija.
Man nav viegli atcerēties kad es pēdējoreiz esmu kaut ko darījis kādam KE-jetam Laikam pirms pāris gadiem man te vienu B3 3A [vai AAD] atdzina atrast kur brīgaita pazudusi - tur bija kaut kas ļoti foršs - paskatos, pārbaudu, brīgaitas tiešām nav. Saregulēju brīvgaitniekam atvērumu kā vajadzētu būt [kāds bija kruķījis], samainu brīvgaitnieka pienākošo trubeli uz tādu, kā vajadzētu būt [kā vakuumniekam; kāds bija uzlicis mazu gumijnieci], nav - atradu ka brīvgaitnieka trubelei vienā galā ir savienojums ar mikroskopisku caurumu, to nomainīju, vienalga nav - beigās ieraudzīju ka gofrā brīvgaitnieka otrā galā kāds bija ieskrūvējis M-dahuja izmēra skrūvi lai noglušītu…
Varbūt tās mašīnas lielākoties arī izmeta tieši tā ke-jeta pēc, jo nebija neviena kas varētu sataisīt.
Nosauciet vienu cilvēku bez msh, kas var
Kādreiz viens paziņa man cīnijās ar savu ABK tieši lasot visu šo info. Bet nu beigās laikam ielika AAZ un vel labu laiku brauca, kamēr nobrauca to dzinēju.
Nu, vadoties pēc msh topika un netā esošās info, man bija sataisītas visas pārejas un manometri, lai kaut ko varētu samērīt, nevis pēc ierastās shēmas - mainīt visu pēc kārtas, moš, ka aizies.
Tur ir pāris detaļas (piem., potenciometrs un sprauslas), kuras lietotas labas vairs nevar atrast un jaunas maksā neadekvāti pret mašīnas vērtību, drīzāk tāpēc aizgāja tolmetā. Nav jau gluži tā, ka pavisam nav cilvēku, kuri to var izdarīt. Piem., Gulbenē zinu vienu cilvēku, kurš vismaz virspusēju diagnostiku varēja veikt un viņam bija visi vajadzīgie instrumenti.
Nu, un vēl ja nu īsti kāds baigais fans izveica motora vai motora vadības swapu.
Starp citu, Ukrainā ražo gandrīz plug&play motora vadību - InventJetronic, kas der ke-jeta vietā. Pirms sākās viss tas bardaks, biju gandrīz jau gatavs tādu nopirkt, jo cena arī bija diezgan adekvāta.