Spams 2025

Man bija tāda pati kļūda un auto-tālie nestrādāja. Pēc nodzēšanas jau 4. mēnesi viss strādā un Matrix gaismas ir ļoti nice. Vienīgi tagad tu redzi cik bieži zvēri stāv ceļa malā arī pie intensīvas satiksmes. Auto C7.

1 Like

Starp citu šim C7 arī bija tāda kļūda par Telephone mount. Arī tika nodzēsta un vairāk neparādījās. Tai taču nav sakara ar Marix gaismām? :thinking:

Sorry,ne to bildi atzīmēju.

1 Like

Man šķiet viņiem tas ir normāli, man tēva 80 monošpricei arī tādi pat cipari, gan ar datoru skatoties, gan panelī skatoties. Norma pēc MonoScan programmas skatoties ir pat 83-114 grādi C.

Nu tā teikt, kad tiek līdz 100, tad ieslēdzas ventilators. Vēl uzmanību var pievērst tam, vai ir pareizais termoslēdzis radiatorā apakšā (tas ar 3 kontaktiem). Savulaik biju redzējis, kad ielikts ar 2 un ventilators slēdzās tikai pie 105-106 grādiem C.

Bet tā ikdienā dačiks uzsilis rāda mazliet pāri 90. Nu ap 95.

1 Like

Tā arī sapratu. Bet tikko tieši redzēju tiieeši to kļudu par telefona turētāju. Laikam bieži sastopama kļūda viņiem :old_crazy_2:

Nu tā. Sači beidzās, paliku 10tais no 13 :face_with_peeking_eye: augstāk vienkārši nebija iespējams uzkāpt dēļ death race :grin: visi mauca uz pilnu banku un klapējās uz vella paraušanu :grin: bet galvenais, ka forši pavadīta diena. Dēls palika pēdējais, bet tas nekas. Viņam šīsbija tikai otrās sacensības 8 gadu vecumā. Viss vēl tikai priekšā

1 Like

Tas gan ir taisnība. Cik ir pirkti lētie aftermārketa, tieši tādam pat Audi 80 esmu redzējis, ka tie rādījumi panelī pamainās pat par 3-5 grādiem.

Kas tev tās par gonkām? :slight_smile:

@kilometrs - Tepiķa cīņas. Ar RC mašīnām. Tām, kuras jau augstāk iepostēju. Jāgaida vasara, tad būs pa āra trasēm

1 Like

Ziņa tika sadalīta uz esošu tēmu: Jautājumu kaste

Pārcēlu tehniskās ģēlas uz šejieni @alexis un @Krūmu_Vīrs

1 Like

Cik ta tālā distancē tie agregāti velk? :old_crazy_2:

Nemaz neesmu skatījies, ko tā kļūda nozīmē…

Arī nepētīju, tik nodzēsu. Skatos internetā, ka Long Codingā to Telephone mount var izravēt ārā.

Ziņa tika sadalīta uz esošu tēmu: Jautājumu kaste

Kaut kādi 50m varētu būt stabili. Realitātē nav testēts

Iekrāvējs :slight_smile:

Nu, var teikt arī ekskavators-iekrāvējs. Pilnais modelis EO-2621 (EO - экскаватор одноковшовый) :slight_smile:

Man sētā stāv mašīna, kas laikam ir no tās šnites, kur vieglāk būtu piešaut uguni nekā censties kaut ko sataisīt :old_crazy_2: Agrīns C5 2.8q ar gāzes plīti no tēmas “vissirslikti”, tajā skaitā šogad pirms apskates tur mainot sapuvušās virsbūves detaļas, rezultātā tā mašīna ir palikusi raibāka par manu golfu :smiley: Motors darbojas pēc dirsas, ne uz visiem cilindriem, bet nevar saprast uz cik tad īsti, jo vienojot nost sprauslas, izmaiņas notiek vienmēr, tik četriem cilindriem vairāk un diviem mazāk :old_crazy_2: Pie manis to kasti atdzina lai es noskaidroju kas pie vainas ka gāzes iekārta neredz vienu sprauslu, bet es izdomāju paskatīties kāpēc motors darbojas ļoti bēdīgi. Pamērīju kompresiju - kādam pagātnē ēvelējot kreiso galvu stanoks aizgājis raznosā, divos katlos 17 bāri, trešajā 16,5, kamēr otrā pusē divos 11 un interesantas krāsas sveces un trešajā 14… :grimacing: Jāsaliek sveces atpakaļ un bik jāpaspēlējas ar kompi, jāpalūr vai GMM, kas ir mainīts, nav pilnīgs atkritums, un varbūt vēl kaut ko sanāk ieraudzīt - motronika diagnostikā esmu diezgan blonds, jāizmanto izdevība :smiley: Karoč šausmīgi.

1 Like

Jāmet iekšā dīzeļa sprauslas, gan jau saies. :smiley:

2 Likes

Confused Eyes GIF by MOODMAN

2 Likes