Nez, ar ko šādu piemēram

Un lakojat ar balonceklaku?
Skatījos pirms tam visādas instrukcijas, kurās rakstīts, ka jāsāk ar p400-p600. Likās, ka nav man tas sliktākais lukturis un 15min berzu ar p600 = nulle emociju tai lakai, drīzāk tikai nedaudz uzmatējās.
Centos jau pētīt pirms pāriešanas uz katru nākamo graudu vai nav palikušas kādas dziļas švīkas.
Man ir elektriskā orbitālā 125mm, bet tāpat ar to cieto pamatni raustītos izliektu lukturi slīpēt.
nu kā ta!
Bet ja nopietni, nu jā, neesam te baigie speciālisti krāsotāji, bet ar balončegu mākam okey pūst
Tas stūrītī sarkanais slīpējamais, ar ko slīpēju mājās sienas , tas gan ir pa ātru priekš šitā pasākuma, bet es viņu izmantoju lai taisnās vietas biku ātrāk paslīpētu. Pārējo gan ar roku. Atradu kaut kādas foto, kur ņēmos… (blakus bija ūdens trauciņš, šis ir saglabājies vienīgais kadrs no paša procesa)
Laikam bij kaut kāds septembris un bik pavēss, tad celtniecības fēns nāca mazliet talkā. Bet balonus gan neesmu nofočējis. Kā jau teicu, pūtu tik laku, bez kādām profesionālām iemaņām
Par to cieto pamatni - jebkurā auto krāsu bodē var nopirkt starpliku. Uz 125mm arī bija. Ja nē, paņem 150mm, uzliec virsū un lieko ar nazi nogriez
Es jau ar neesmu nekāds pro. Bet pa trim gadiem, kopš mēģināju pats nodarboties ar krāsošanu, caur paziņām savācos informāciju, ņēmu un darbojos. Protams, bija ļoti daudz noslīcinātu kucēnu utt, bet katrs kasjaks ir sava veida pieredze
Par lakošanu - ja ir kompresors pieejams un gribi kaut ko “nopūst”, nenožīdo savus 60€ kaut kādai ķīnas pistolei. Pašu lētāko mēslu nē, bet kaut ko bik labāku. Sīkiem darbiem iesaku paņemt miniJet’u ar 1.0mm dīzi. Lukturus lakot zašebis. Var arī kādu detaļu nokrāsot un nolakot. Bet balonceki - nu tas ir tāds perekupu variants. Ilglaicīgi nekas labs tur nebūs. Krāsa pēc koda uzjaukta balončikā, tas vēl tā, jo tā ir tā pati krāsa, ko lej pistolē un pūš, bet lakas pilnīgi mēsli
Ar pūšamajām lakām man arī savā diy līmenī nav laba pieredze. Bet kompresors ir un nekad neesmu mēģinājis štepselēt klāt krāsu pistoli. Kā reizi šovasar vajadzēs atkal šo to piekrāsot, varbūt jānopērk tā krāsu pistole, bet zināšanas man tuvu 0 par to - kas, ko tur un kā.
Nu no sākuma pamēģini uz kaut kādas detaļas uzkrāsot, kuru nav žēl safist. Piešaus roku un būs ok.
Visi mēs kādreiz esam bijuši plikas nulles. Tikai darot un mācoties no kļūdām var kaut ko apgūt
Kosmičš.
Nav jau problēmu uzpūst to laku ar pistoli. Tā kā tam ir vajadzīgi tikai 2 pšik pšik, nebija ne vēlmes bundžu ar laku pirkt (kura pēctam tiks izmesta, jo vajadzības vairāk nebūs), ne pistoli smērēt, ne arī šobrīd piemēroti laikapstākļi.
Priekš pirmās lukturu pulēšanas pieredzes pietiks ar baloniņlaku.
Cik papētīju tos diy pulēšanas komplektus - vispār neviens neparedz luktura lakošanu, tikai pārklāšanu ar vasku vai kā nu kurš to savu tūbiņu nosaucis.
Jēbal tāda nervu bende uz krāsošanu. Viens no projektiem, kas mani “noraka”.
Un kāds rezultāts, tikai divnieki, vai arī kāds trijnieks?
Iesvēra tikai divniekus pirms šo mašīnu savācām, teica ka viss esot čiki pūķi. Servisā pārbaudīta
Rusas nav!
C5 spidometram ar radiopulksteni kā maina laika joslu?
Pagaida kamēr uzregulējas pa radioviļņiem, tad regulē kā parasti (bet varēsi pārregulēt tikai pa 1h uz augšu vai leju). Tas uzstādījums arī saglabājas. Ja nemaldos, ziemas->vasaras laiks pēc tam arī automātiski pārregulējās.