Spams 2025

Ar fwd arī tīri ok pa dubļiem brauc :old_noob:

Šitie tādi ziediņi, nevis dubļi. Atceros kā gadus 15 atpakaļ ar Hondu Civic maucu pa meža ceļiem pēc Geocach slēpņiem. :rofl: Otrais, pletne grīdā un ar abām rokām iekrampējies stūrē

Ikdienā braucot pa tādiem ceļiem jābūt citai pieejai, citādi ātri riteņi būs katrs uz savu pusi. :old_crazy_2:

Te jau nedaudz apžuvis, arī fwd iet normāli. :old_crazyteeth:

1 Like

Galvenais lai klīrenss pietiek :sunglasses:

Sestdien tieši saliku sēdinātās atsperes pilnpiedziņai. :smiling_face_with_sunglasses:

1 Like

Katrs pats savas nelaimes kalējs :laughing:

Priekša nost un siksnas nost :+1::grinning_face_with_smiling_eyes::old_hihi:

Izspieda man vienu motora priekšas blīvslēgu pavisam, tā ka eļļa gāžas laukā. Tad nu pie reizes zobsiksnas maiņa, un tādā garā. Ir kaut kādi ieteikumi, kādu siksnu tagad likt, ņemot vērā to ka ar to detaļu kvalitāti tagad ir kā ir?

Droši vien, INA vai Gates, ja nav kādas ražotāju īpatnības pret konkrēto motoru, kā, piemēram, AEL’im un Contitech. :old_crazy_2:
Drīzāk jāuztraucas par gultņu kvalitāti ruļļos.

1 Like

BOSCH ir diezgan labā cenā skatos. Kāds cipars sanāk ar atlaidēm?

~65e, kas ir pats dārgākais komplekts, ko man piedāvā. :old_hihi:
Domāju, ka Bosch gan siksnas, gan ruļļa gadījumā būs tikai pakotājs.

Tās būtu? / /

Swieki Wīri! B7 2.0 klak klak vadības bloks met kļūdu 005712 powertrain data bus missing message from instrument cluster, bet savādāk viss darbojas. Pēc visa spriežot tur ir dpf off/egr off - kāds būtu iekopējis vadības blokā ar spidometru nesaderīgu programmu?

Vai arī šķībi atslēdzis tos pašus DPF un EGR. Nu precīzāk sakot, par daudz kaut ko atslēdzis. Tagad rezultātā panelis vairs nesaņem kaut kādu signālu pa CAN busu un ir kļūda.

ESP un pretslīde viņam strādā? Ja strādā, tad jau nav ko ņemt galvā to kļūdu.

ECU met to kļūdu nevis panelis.

Darboties laikam viss darbojas.

Tad gan jau ka šķibi saprogrammēts. Varbūt kādreiz mainīts ABS bloks un kaut kas nav līdz galam izdarīts. Da fig viņu zin. Ja iet tad iet. Var ilgi un dikti meklēt tai kļūdai cēloni, bet jēgas īsti nekādas liekās tam nav.

Neatceros vairs kurš, bet stiliņā viens vāca statistiku ar AEĻiem, kuriem pirms ieteicamās maiņas pārtrūka siksna - pārsvarā visas bija Contitech.

Kaut kādus 10 vai cik tur gadus atpakaļ Mairis bija saskāries ar čupiņu pātrūkušu siksnu…

Ivars bija sācis vākt to infu, ja nemaldos 24 gab C4 ziedu laikos kamēr viņš pats brauca ar cešku.

2 Likes

Laikam prasās likt ziemas riepas atpakaļ. :old_hihi:

Es nemaz neesmu nomainījis :old_lol:
Man par cik tāpat bija riepām pēdējā ziema, tad nesatraucos. Droši vien nākošnedēļ uzliks vasarenes.