Nazi balansēt biežāk vajag, ja plaisu dēļ izkrīt.
Pagājušo nedēļ ar līdzīgām lietām nodarbojos raiderim, tika sapuvusi bija vieta, kur ir ieapaļa virsma - nācās nedaudz apgūt skārdnieka iemaņas, tikai ''skārds" bija 3mm.
Tās plaisas domāju saradās no pāris lielākiem akmeņiem. Gan jau izsita kādu vienu plaisu un tad jau aizgāja, jo baigi nepievērsu uzmanību. Esmu to nazi ar roku pataisnojis un vibrāciju nav.
Bet man gan ir vēl viens ķīniešu aparāts, kam nazis ir diezgan saliekts. Grūti ar roku viņu nobalansēt. + baigi labi var just atšķirību šim nazim un otram. Lokās jau vienā koka stumbrā iemaucot.
Nu, ja tik traki, ka regulāri pa akmeņiem un celmiem jāmauc, tad jāliek mini-traktoram mulčeris.
Nu vīri papīri? Izdarījāt savu izvēli pašvaldību vēlēšanās?
Jū. Manā novadā viss tur ir diezgan slikti
, jābalso ar cerību, ka kaut kas pamainīsies.
Dzīvi?
Manā pusē visi dzīvi.
Nu kā to ņem?
Ņem to kā “NU”!
Trīs dzīvi i. Vairāk laikam nav. Bēdīgi laiki.
Ko tieši?
p.s. man smailiji saplīsuši, cits plats, cits garš.
Opā, četri vasali biedri.
Vēlāk pazavēršos tos smailijus. Man tas pats.
Nu TO!!! Dzīvi ta iraid, bet slink rakstītāj. Sēž tik TikīTokos
Ir, ir vēl arī citi. Vasara darbīgs laiks. Rauj melnu muti.
Par to gan man ir prieks
Man tas pats. Par auto runājot arī ir čupa ar lietām, kas jāsaved kārtībā, ieskaitot neejošu kondicionieri, ta vel parastās apkopes jāuztaisa un pāris trubas jāsamaina tam pašam kondišam, pie bremzēm jāpieķeras utt…
Pa vidam lauku darbi pie mājām, pa kādai haltūrai, visam nesanāk laiks pagaidām, bet gan jau.
Vot tas gan ir bēdīgi
Bet tāds ir mūsdienu standarts, tik rullē uz leju ar vienu pirkstu Lai iemācītos internetā kaut ko atvērt, tad lielai daļai būtu jāiet uz datorkursiem
. Tagad kad ir ChatGPT (kas pats par sevi ir izcils palīgs daudzās lietās, ja māk to lietot), tad cilvēki pat aizmirst, kā pareizi meklēt info Googlē.
Sataisīju smaidiņus PS @alexis
Ja gribas kādu veco smaidiņu atpakaļ, iemetat linku!
Un @WRC , sakārtoju tev tofiku!
Nu no auto lietām es tik cik savu daily B5 esmu sačibinājis. Baigi gribētos savu B4 ar ACE iedzīvināt, bet nav bijis laika pieķerties kārtīgi un es īsti nesaprotu kur tur tos spiedienus samerīt, jo skaidrs ir tas ka spiediens ir par mazu, jo sprauslas neveras vaļā. NG ir smuki kur pieslēgt pamērīt, a tur es īsti nesaprotu.
Man ar autolietām pedējos divus mēnešus nu tā… Biju domājis vizuāli sariktēt savu B5, sievas Cooper’u, B5cītim ielikt Bose komplektu, samainīt zobeni, apkopi uztaisīt, pārlasīt bremzes, ja ne nomainīt salonu, tad vismaz kārtīgi iztīrīt… Kā domājat, cik daudz no tā ir izdarīts?
Sorry, bišk sačakarējos meistarībā.
WTF?
P.S. - kāpēc minimālais posta garums 10 simboli? Kā lai vienkārši uzraksta WTF?
Tev par godu samainīju to limitu!