Spams 2025

YO!!! Toč samainīji?

Mjāaa, kondiškas - aktuāls temats. :smiley:
Ik pa brīdim saprotu kādēļ esmu tik konservatīvs. Nu bļa kurš pid… ir izdomājis tos “jawnā” tipa pumpjus, kas VISU laiku griežās līdz ar mataru. Degvielas ekAnomijai, celiņsiksnas spriegotājam, bla blaaa blaaa. Un ko mēs iegūstam pretī? Noķīlējušu pumpi, kad sistēmā nokrītas spiediens. Paldies vējamāt!

Nu kaut vai viselementārākā situācija, notriec stirniņ, pārpis radži. Principā viss, evaks. Nevari rūcināt, noķīlēs pumps :saluting_face:

Jū, no 10 uz 3. :old_lol:

Jau sen gribēju savam sataisīt, bet iebremzēju līdz siltajam laikam. Nu labi, divas dienas bija karstās, tagad jau atkal normāli, ārā vēss. Pa lielam kondicionieri šovasar vajadzēja tikai 2 dienas (līdz šim) :smile:

Bet tas fenomens, ka karstumam sākoties, visi skrien kā traki pildīt un remontēt, tas ir fakts. :laughing_rolling:

Es esmu pārrīvējis vienu trubu, vot šodien jānopērk un jāsamaina.

Tagad uzrakstija čoms, viņam pretēja problēma. Sapildija un pūš tik aukstu, ka nevar glābties. :old_spitdrink:

Uz ražas sezonu ar visādām restaurācijām noņemos. :old_crazyteeth:

2 Likes

Atkal vienas monošprices remonts. :old_yes:

1 Like

Jautājums. IC detaļu pieejamību veikalos uz vietas var kaut kā noteikt, vai tikai vienīgi iet uz pašu veikalu?
:old_noob:

Kataloga klientiem viss ir redzams, arī par noliktavām PL. IC24 lietotājiem vaitad nav?

1 Like

Es neesmu tur piereģistrējies :old_lol:

Man jau interesē tā pati kondicioniera caurule. Ir Gulbenē vai nav, vai jāpasūta.

Thermotec ir uz vietas. NRF - Rīgā.

1 Like

Nav šeit tik ērti sazināties, kā lielākajai daļai cilvēkiem tagad pierasts. :old_lol:
Ir arī pat tādi cilvēki (zem 30), kas vienkārši nemāk ienākt parastā interneta forumā un jautā Whatsappā, kā sazināties ar to vai to lietotāju :old_surrender:
Tā nu tas ir un viss ir saprotams. Vecajiem forumu senioriem arī vairs daļai nav tās duhas ienākt, bet nu pa retam jau kāds ienāk. Tā kā viss ir normāli.

Uh tii, kādu brīdi nebiju te līdis (darbā šogad pārcēlos no strādāšanas uz menedžmentu un, izrādās, sēžot sapulcēs “liekā” laika kļūst mazāk, nekā darot īstu darbu :rofl:) nu i jūs te pierunājuši :old_crazyteeth:

Kas jauns? :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Baigi nekas jaunāks nav. Viss tāpat - neesmu pārgājis vēl no B5 ne uz B7, nedz B8. Bet domāju varbūt drīzāk tad pāriet uz B4. :old_lol:

Kam ir vēl vecie aparāti, tad ik pa laikam sanāk ar prieku kaut ko padarīt tajā virzienā. Šomēnes man atvaļinājums darbā, tāpēc mēģinu mazāk strādāt, braukt copē un padarīt māju darbus. :old_lol3:

Kas ir vispār tagad top populārākais audi ar ko braukt vispār? Kaut kādi C7/B8? :old_crazy_2:

Jābrauc ar to ,kas pašam patīk. Dzīve ir pārāk īsa, lai brauktu ar neejošiem fwd :oncoming_automobile:

1 Like

Ar ko braukt hvz, bet kur iegrūst štukas remontos, jā - c7/b8. :rofl:

1 Like

Es saku C6 :smiley:
Maksā sākot 1500. Līdz ar to var atļauties visi nepieskaitāmie un tad pie pirmā remonta nomest sētmalē

Pogas notestēji? :zany_face:

Nu vot jā. Tas jau reālāk izskatās. Kamēr visi vēl nav dabraukti. :old_lol:

Nedaudz jestrāka aktivitāte jau nebūtu slikti, bet labi ka vispār kaut kas kustās. Man te daži neAudi projekti jāpabeidz un tad kā ķeršos kaut kam klāt, tad jau kādu projekta topiku ir plāns uzcept. :old_rs4:

1 Like

Aiciniet draugus! :old_thumb_up:
Vai arī kādu paziņu no senākiem laikiem, kad bija tikai vieni vienīgi forumi, vai kādu kam kontakti saglabājušies. Foruma galvenais mērķis īsti nav dabūt kaut kadu baigo lietotāju aktivitāti, bet gan padarīt pieejamu informāciju. Vai vajag arī aicināt bezjēgā kaudzi tiktokistus un feisbuka speciālistus, arī droši vien ka nē. :old_noob:

Man īsti nepatīk bāzties iekšā sociālajos tīklos un “popularizēties”, lai gan kaut kādi profili jau ir sataisīti, jo nu bez tā īsti šajos laikos grūti. Ja kādam ir vēlme to darīt, tad nav problēmu kaut ko sarunāt. (T.i. ņemties soctīklos).

Tāpat arī nebūtu sliktas idejas par kaut kādām balviņām par aktīviem tofikiem utt… Kaut kas mēneša aktīvākajam utt…

Varētu katrs izdomāt kaut kādas savas idejas, lai uzturētu tomēr to aktivitāti. Tad varam sataisīt kaut kādas balsošanas. Nu tā kaut kā. Man pašam arī ir diezgan padaudz darbu kas sakrājušies, bet nu var jau atrast kādu brīdi arī pasēdēt šeit. Bet nu jā, viens arī nevaru to aktivetaaati dabūt.

Nu un nepazaudēt tos senos forumu čomus jau ar tak nenāk par sliktu? :old_spammer:

Salīdinājumam ārzemēs joprojām visas interesantās štelles apraksta tikai forumos. Whatsapps un Facebooks, tur es nesaskatu baigo nākotni tajā visā, bardaks vien ir, noteikti gadiem ejot atkal tendences mainīsies.

2 Likes

Motoram kloķene ir noštirīta pret bloku, zobsiksnas virsū nav - šādā razkladā es neskāršos klāt aklematora klemmei, kur nu vēl aizdedzes atslēgai :face_with_hand_over_mouth:

Sorry, visa herņa iesprūda pret to, ka ātrumā nekur nevar dabūt vārstu vāku blīves, jāsūta, jāgaida…