Starp citu, ja nu kādam interesē, ar C5 pagrieziena relejiem-avareiku pogām ir biku interesanti. Pēc ELSAs sanāk, ka līdz 5000ajam šasijas numuram (man ir apmēram 5600ais) ir bijusi 10-pin poga, ar mehānisko slēdzi. Tad ir nezkāpēc pāriets uz 7-pin pogu ar mehānisko slēdzi un TAD hvz kurā brīdī, ir pāriets atpakaļ uz 10-pin pogu ar elektronisko slēdzi.
Vai nu ELSĀ shēmās ir apčakarējiens (nu tur, maz ticams, bet iespējams) vai arī tie Audi konstruktori kaut ko reāli labu pīpējuši. Un tagad priekā ej nu izzīd no tām ne pārāk uzticamajām shēmām, kā to 10-pin slēdzi lai ielodē 7-pin vietā. It kā viss skaidrs, bet ja es uzvienošu akulamotora klemmi un no salona sāks nākt dūmi - es būšu visai sašutis.
Tas tak i ātrs.
Tīri ne slikti tas motors aiziet pēc 3500rpm. 1.8t, protams, foršāk. Bet jāņem vērā, ka jaunajiem auto ar maztilpuma (zem 2.0) jau arī nav baigi ievērojami vairāk tās jaudas nekā tolaik ap 2000.g. ražotajiem.
Nu jā, tur EURO standarti, emisijas un patēriņš pamainās. Bet izmaksas remontos pamainās tā krietni
Pats viņš ir resns. Normāls latvietis ap sotaciņu, kas uz manu augumu nav nekas daudz.
A kabris, vienu dienu izdomāju, ka gribu kabri. Papētiju tirgu un paņēmu labāko price/performace variantu - otrās paaudzes Megani. Ideāls auto par savu cenu, braucu un priecājos.
Audi gan nekur nav pazuduši - B4 pamazām top 2.0 TFSI swaps, 2.5q deilijam piektdien tika aizvestas sprauslas dīzelistiem salikt +100 smidzinātājus