Spams 2025

Ja tas ir GEN2, tad ar hibrīda turbu tur labus ciparus var izvilkt ārā nebāžot degunu pašā klucī (tā esmu dzirdējis (ildarAvtoPadbor NagibatorPassāts))

Nu un protams arī tas, ka tā nav nevienam citam

Jā, ja ir tolks no tā dzinēja, tad ir jēga mēģināt.

A vai tad citu iemeslu vajag? :rofl:
Vienmēr ir interesanti domāt, inženierēt un būt pirmajam, kas kaut ko dabū gatavu. Tā tas bija at 5x112 swapu beškai, 1.8t beškā, me7 un būs ar tfsi . Apnikuši jau tie 1.8t, vajag kaut ko jaunāku un interesantāku. Otrs variants bija 2.0 CR tdi, bet par cik tfsi swaps iekrita pa “atbrauc un savāc” tad tam arī būs būt. Šim gan galvai ir bišku pezda, tā kā ja kādam ir ko piedāvāt, youre whalecum.
Būs pirmās paaudzes dzinējs ar saujiņu pārbūvēm/modifikācijām. 220zs stokā, kas tur beigās sanāks, laiks rādīs, bet būs interesanti. Mums te saujiņa sportistu ar šitiem motoriem brauc. S3 ar reāli no miskastes saslaucītu motoru Biķerniekos pis laukā daudz nopietnāku un dārgāku tehniku :rofl:
RWD nē, bet b4 gwatro izjaucu lai būtu viss ko vajag. Pamazām visu gatavoju, ar manu pieeju tas būs ilgi un dārgi, bet es nekur nesteidzos.

3 Patīk

Eh, es laikam esmu par slinku un problēmas risinu tikai tad, ja tās pastāv, nevis tās izdomāju lai risinātu… :old_crazy_2:

Ja taisa, tad taisa, un ja taisa, tad virzuļi un klaņi jau arī nav nemaz TIK dārgi…

Sēžot uz vietas pieredze nerodas un gudrāks nekļūst.

2 Patīk

Šodien iemācījos ka krabis ir bīstama mašīna, vai precīzāk sakot, mašīna ar bīstamu jumtu - vienītī braucot atrāvos lietu un nemācēju jumtu pacelt un bišķi saliju… :old_crazy_2: Da neko, tiku līdz Liepājai, tur kaut kā pamanījos to jumtu pacelt, un tad sāka tā mazgāt ka ja jumts joprojām būtu lejā, tajā mašīnā noteikti būtu bijuši vismaz 10 centimetri ūdens… :rofl:

Mūsu galā arī ir tie nopietnie gāzieni. Nekas neliecina par negaisu, bet kad uznāk, tad diezgan nopietni nolīst, pēdējās 2 dienas gan tā nav :old_lol:

Nu DIVAS dienas tas JAU ir zajebis :zany_face:

Ko i ka nekā naf?

Visi strādā, visi aizņemti. :old_cleaner: Vasara tak jābauda, kamēr vēl i.

Tofiks uzmundrinājumam:

Nu jā. Es tagad baudu vasaru pārsvarā pa Folkreisa posmiem :face_with_hand_over_mouth:

1 Patīk

Bija doma un uzaicinājums aizbraukt uz LH festu, bet šogad atkal sakarā ar darbu un daudziem citiem faktoriem atkal izpalika. :old_surrender:
Bet nu pēdējās vasaras dienas, jā.

kuda mir kaķitsa - esmu sācis apgūt VE sūkņu darbības principus un tehniskās nianses… :old_crazy_2:

1 Patīk

Pusdienas ar Lauru.:old_crazy_2:

3 Patīk

Tu beidzot 2025tajā gadā esi sapratis, kas ir normāls dzinējs, ārpus trubainā nebiji izlīdis :laughing:

2 Patīk

Nekad nav par vēlu :old_lol: Aktuālākais dzinējs 2025.
Mož ir jāsāk iepirkt gana daudz afnus jau lai var visam mūžam nodrošināties :old_lol3:

Bet tas jau ir trubainais! Kaut kāda mehāniska ksuiņa un četras metāla trubas! :old_crazy_2:

TruDaInais :rofl:

Nu jau nu jau. 3.0tdi un PDeškas vai tad nav aktuālāki?