Ģeneraroram nesen pirku skriemeli un arī bija tas pats. JNA. Ivars laikam aizgājis pensijā.
Nu bet kas tas i pa prikolu? Googlējot nekādu JNA es neatradu. Es šobrīd domāju ka podjobka 100%. Speciāli Intercārā pasūtīju vienu kompensatoru - tam tas pats kas APĒ. Nu baigi skumji
Jā, piektā golfa spidometriem šitas mēdz notikt. Kolēģim kadijam spidometra ekrāns dziest ārā - bet šis kadiju ir pircis no apskates rūķīša un viņam jau pāris gadus ir patrāpījies tas, un tas paprasa nobraukumu viņam nevis mēģina saburtot izdzisušajā ekrānā
Izrādās jau, ka 3 gadus atpakaļ pirktajam skriemelim arī jau bija uzraksti JNA. Bet nāca kā vecais tā jaunais Schaeffler Group zaļajā kastītē.
Viss kas ir B6, piektais golfs un attiecīgās paaudzes Škodas un Seati, tur ir tie ekrāni jau pārspraužami ligzdās, var kaut ko sameklēt aļikā, vai pārspraust no kāda donorpaneļa.
Nu tur tad 100% nostrādā pazīšanās vai trāpījās maz piekasīgs rūķītis.
Man arī google pat neko tādu nepiemin. Es domāju, ka tā ir kāda norāde uz konkrētu rūpnīcu. Līdzīgas burtu kombinācijas ir redzētas arī uz SKF, FAG, u.c. gultņiem.
Kurš zobsiksnu komplektu ražotājs tagad ir topā? Pašlaik skatos uz INA/Gates. Piemēram, V6 TDI, varbūt kaut ko vēlams lasīt atsevišķi no komplekta?
Nu sveiks. Nu zin kā, baigi es nekur nelienu, nereklamējos. Tie, kas grib un kam vajag, tie arī ienāk. Tagad jau lielākā daļa sēž FB un Whatsapp kaut ko tur ņemas.
Nu es tikai tagad uzzināju, ka ir tapis šis forums. Jebkurā gadījumā forši, kaut vai tīri info dalīšanās ziņā. Watsapp jau tur tajās grupās viss ir vienā putrā un ar laiku pazūd. Šeit vismaz viss ir pārskatāms un atrodams.
Nu jā, nu jau gads pagājis būs
Nu tāda arī tā doma ir, paliekoša un sakārtota informācija, ko viegli var atrast. Tādā ziņā joprojām nekas labāks par forumu nav izdomāts, bet cilvēkiem vieglāk liekas sēdēt Whatsappā, kur tikai retā grupa ir kaut cik normāla.
Man vienīgi to aplikāciju nesanāca uzinstalēt. Bet nav jau bēda arī vienkārši caur pārlūku ieiet.
Telefona pārlūkā atverot lapu, pie iestatījumiem vajadzētu būt opcijai Pievienot sākumekrānam, vai Instalēt utml… Chrome un Firefox noteikti ir.
Tad nāk paziņojumi uzreiz kā ir ziņas vai atbildes, līdzīgi kā savulaik ar Tapatalk, tikai labāk.
Iekš Iphone man kaut kā nesanāca atrast. Var jau būt ka vienkārši nemāku.
Jūū, šitā viss sanāca.
Būs tad jāpievieno šitā info pārējiem aifonistiem
INA iepakojuma izvēle mazliet pārsteidza. Vienā kastītē der viss dzinēja komplekts, bet tomēr sapakoti pa vienam.
Nosperta bilde - atgādinājums vietējajiem traktoristiem ka 1.9 klak klak atsaucību var arī uzlabot savādāk kā tikai palielinot izpūtēja jaudu…
Nu kad sunim nav ko darīt, viņš laiza olas. Cilvēkam līdz olām mēle nedavelk, tad var darīt arī šitā.
Pastāstīsi kāpēc fofāgens šitā laiza olas jau no fabrīķa arvien lielākam motoru klāstam?
Mshatdgdfcddgfsedcvnsdhxsdgv, beškas projektu pabeidzi ?