Kādas beškas?
Tev tak bija kaut kāds burbulis ar NG
Man projektu nav, tikai mašīnas. Piemineklis stāv kur stāvējis jau kādus 8 gadus.
Lūk, šeit, tiešām var pateikt - kad nav ko darīt, tad jāsāk laizīt bikšupriekša…
@kilometrs ko EDC15 dara ja redz pedāli bet neredz brīvgaitas slēdzi - nekādas reakcijas un kļūda?
Brīvgaita ir tad, kad gāzes pedālis parāda 0% pedāļa gājienu. Vai tad kādam TDI motoram tur ir slēdzis? Brīvgaitu jau notur pats sūknis sadarbībā ar vadības bloku.
Ja tā pedāļa nav vispār, tad ir kļūda un nav reakcijas. Ja neiet tikai kaut kāda daļa no pedāļa vadiem, tad ir kļūda un ir iespējams, ka kaut kas ies. Vai arī neies.
Neesmu vēl redzējis sūkņa motora vadības shēmu kur pedāļa potenciometrā nebūtu brīvgaitas slēdzis.
Man viens prasīja padomu - vēlīna 2.5 LTeška, vadības bloks met kļūdu par pedāli un to ignorē - potenciometru bloks redz un ja ieslēdz aizdedzi un piešķiļ ar viegli nospiestu pedāli, tad reaģē uz pedālī līdz to palaiž vaļā - tad vairs nereaģē un pēc 15 sek iemet kļūdu; mans minējums slēdzis…
Tad gan jau ka tas slēdzis ir iebūvēts pedālī. Ne velti viņam ir 5 vai 6 cik tur tie vadi. Ko katrs dara, nepateikšu, jāskatās tās pašas shēmas.
Jebkurā gadījumā bez pedāļa ir gan normāli jālec, gan jārūc. Nu varbūt bija tā, ka bija palielināti apgriezieni, ja nebija piesprausts pedālis, pa miglai kaut ko atceros.
Labrīt
Labsvakars!
Nu, nu. Pa Gulbeni vismaz 2 braukā, viena no tām regulāri.
Ā jā, sapratu, par kurām tu runā, neesmu kādu laiku redzējis. Bet nu tās ir vienīgās.
Valmierā viena arī pa ziemu braukā. 2.3 NeietGalīg.
Tos sauc arī vēl par briesmīgajiem ar trubiņām.
Mdz zin, kā viņus var labi saremontēt
Tieši gribēju rakstīt… Diez kā ir uzturēt 2.3 NG špricuzparikti veselīgā ejošā stāvoklī šajos laikos.
Trubainie, jā jā tādu nosaukumu atceros
Šis tāds labs variants, kā to trubaino pārvērst kaut kamā bik modernākā variantā. Tik iekš LV droši vien neviens nav vēl sapratis, kā viņu noregulēt. Itkā jau ir standartizētas prašivkas, bet tāpat kaut ko gan jau katram jāpielāgo regulējumos atsevišķi. Bija arī kaut kādi KE-jet killeri iekš FB, kas arī taisīja un tirgoja līdzīgus kitus
Ewww jopcik popcik onlainā 4 kakli😎
Uz šo mums atkal jāiedzer
Kaut kāds rekords klausaties