Spams 2025

Mshkhgrijabdkoa ar bija, bet tā arī neko neuzrakstīja :person_shrugging:

1 Like

Redz, vēl ir cilvēki, kas forumos raksta. Reizēm :rofl:
Tādam whatsappietim standart-lietotājam feisbukjūzerim jau sāk palikt grūti saprast kā te var “orientēties” :old_crazyteeth:

Nu priekš tādiem veciem perdeļiem, kā mēs šī ir tāda nostaļģijas izraisoša vieta. Kaut kā vairāk vecos pirdienus vajadzētu sadabūt iekš portāla, kā vecajos labajos laikos. WTH, Arts, Dirslītis un visi vecie Miči Bukenoni.

Lab, lielākais spameris MiXeRis ir. Ar to jau pietiek nedaudz :face_with_hand_over_mouth:

@wth vienu brīdi figurēja, bet zin kā, viegli jau aizmirst par foruma eksistenci un tā…
Bet ja uzliek t.s. web-aplikāciju, tad paziņojumi nāk uzreiz un ir tīri labi. Nu tā kā senajos laikos tapatalks.
No @arts es paņēmu pārīti rakstus, kurus pārmigrēju, bet pats šis, laikam nav izdomājis ienākt.

Manā skatījumā forumi joprojām eksistē. Nopietnākos saitos un projektos visa komunikācija tā vien notiek. Kā saka… slinkais parastais cilvēks (kam visu vajag uzreiz) izvēlās par katru jautājumu prasīt Whatsappā, FB, vai nu jau ChatGPT. Tā rodas grupas un grupas un grupas un vēl grupas. :old_crazyteeth:

Vot uzjautā ChatGPT, kāpēc man neiet mans NG motors un kā aizvākt visas tās trubainās trubas :old_crazy_2:

1 Like

Aga, nodot to motoru lūžņos un ieswapot 96kw PD viņa vietā, tur pat āmuru nav vērts vairs tērēt.
Lai gan, ja uzrastos attiecīgs kandidāts un īpašnieks, kas spējīgs samaksāt, es moška pat parakstītos tam triperim Ecumasteru uzlikt.

Nepļūtij, es švaki spamoju! Ļoti švaki…vecums nenāk viens :rofl:

Nu, mans vēl brauc. Kā otrā mašīna ar nobraukumu līdz 10kkm nobraukumu gadā, daudz uzmanības neprasa. :old_crazy_2:

Now, regarding the PD130 swap (1.9 TDI, 96 kW, engine codes ASZ/ARL)—your friends are right that it's a legendary engine. It’s got great tuning potential, can easily be taken to 170-200 HP with a remap, and has massive low-end torque compared to the 2.3 NG. Plus, it's more fuel-efficient.

ChatGPT saka, ka točna pumpadūzs jāliekot iekšā. :old_crazyteeth:

Ā, nezināju, ka tev ir arī “trubainais” :old_crazyteeth: :+1:

Swapu uz šito vadību LV ir daudz. Stiliņā, pirms gadiem pieciem, bija viens no Kurzemes (niku vairs neatceros), kurš bija viņu uzlicis vismaz 3 dzinējiem un viņš zināja vēl dažus, kuri ir uzlikuši. Toreiz pilns komplekts maksāja ap 400eur, bet kaut kā pārdomāju…

Kaut kādus gadus atpakaļ bija viens C3 ar šito virsū. Tika noswapots pret 1.8T.

Nu jau nu jau. Tu esi tik vecs, cik vecs jūties.

Nuuuu, ir cilvēki, kam tas akmens laikmeta klucis ļoti patīk. Piemēram tādam idiotam kā man. Dzirdu 5cyl motora skaņu, stojaks momentā :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::grin:

Atceros jā. Pirms Inventa viņš uzlika laikam Digifartu

Tur ir kaut kāds arī jaudas uzlabojums vai iespēja dziļāk kaut ko paregulēt? :thinking:

YT pilns ar viģikiem, kur viņus stutē virsū. Esot atsaucīgāks, regulēšanas funkcija, mazāk ēdot
Kā ir dabā, tad vajag dabūt rokā kādu, kas pats ar to ir saskāries

1 Like

Cik atceros, ar to softu, kas viņam paredzēts, brīvi varēja mainīt visu, kas ienāk prātā (aizdedzes/degvielas kartes). Sprauslas, sensorus izvēlēties no saraksta, u.c.
Vecajām versijām bija oriģinālā (b4/c4) borta datora atbalsts, bet tagad, cik sapratu, var piepirkt savu borta datora displeju, kuru var ielikt oem vietā un rādīs arī kaut ko papildus.

Jā, tādu fīču redzēju. Maksā ja salīdzina tikpat cik jauns oriģinālais mazais displejs.

Kas tas tāds ir par brinumu ? Man viens a90 ir jāatdzivina :piecu_podu_skaņa:

Šodien tieši noreklamēju vienam no vecajiem džekiem šito forumu. Teicās ienākt palūrēt. Gan jau kaut kā varbūt pat izdosies šo iekustināt līdz zināmam līmenim.

1 Like