Nē, padevos un atliku visu atpakaļ un izlikos par beigtu.
Zin kā - “Karavīri nezin vārda “padoties” nozīmi. No otras puses - viņi ir karavīri, viņi nezin daudzu vārdu nozīmi.”
Nē, padevos un atliku visu atpakaļ un izlikos par beigtu.
Zin kā - “Karavīri nezin vārda “padoties” nozīmi. No otras puses - viņi ir karavīri, viņi nezin daudzu vārdu nozīmi.”
Man labāk patīk veņikam tā nianse starp angli un neangli…
Lai tur vai kā tur, bet kas te vispār notiek? Labas lietas notiek, jā? JĀ?!
Te notiek nasing spešals - cilvēki mūsdienās dročī telefonus lai vazātos pa purnagrāmatu, un tāpēc te ir tik cilvēku, cik ir
A es rakstu kaut kādus vecus aprakstus par veciem Audi, ko daži cilvēki reizēm izlasa
Paga, vai C5 mūsdienās saucas “subārs”?
Šim es vispār taisos pievērsties nopietnāk. Nu, lasīšanai. Te vismaz ir daudz kas, ko palasīt, it sevišķi ņemot vērā, ka es… uh… grūti atzīties, bet… esmu sācis pētīt dzizeļu tēmu…
Man ir DIVI subāri, par kuriem es negribu runāt. No otras puses, tiešu sjobāru dēļ es sāku mācīties metināt, tā ka nav ko man te pukstēt
Ja Tev ir saglabājušies kaut kādi veci DIY’i, tad jā, to visu cenšos apkopot, salikt un kaut kā sakārtot. Ideāli, ja ir palikušas bildes.
Reizēm cilvēkiem ir interesanti palasīt arī to, kas ir darīts pirms teju 10 gadiem.
Man jau visvairāk kaitina tā Whatsappā vienas lietas prasīšana 200 reizes un tāpat beigu beigās to varēja atrisināt Googlē 2 minūšu laikā Tāda paaudze tagad
Jāāā… Es vēl atceros no tevis “tas ir dīzelis”, “lai viņi smirdinās kaut kur citur, nevis manā garāžā”…
Bet kad jau reiz tu esi šeit, izsaki viedokli par manu ideju aizvilkt no golfa maģa, kas atrodas panelī, uz pastūzi kaut kur grabažniekā, skaļruņu izeju līmeņa signālu pa vītajiem pāriem…
Purnagrāmatā, un man kontaktos, ir viens brits, par mani kādus gadus vecāks, kurš ir staigājoša fofāgenu enciklopēdija, un visādu zināšanu nesējs rietumu fofāgenu forumos - es viņu mēdzu apgrūtināt ar jautājumiem, bet es pēdējos gadus esmu pasācis prasties, un vispirms atvērt pilno saraksti un ar meklēšanas palīdzību pameklēt vai tas nav jau ticis apspriests pirms kādiem gadiem…
Nevajag skaņai vītos pārus, galīgi nevajag, nejau pie tiem līmeņiem.
A kas tev pat stiprekli tur eksistēs, “skaļruņu izeju līmeņus” īstā pastiprinātājā barot iekšā ir ne pārāk laba doma, labākajā gadījumā dalītājus būs jābūvē un jebkurā gadījumā skanēs ne diži labāk kā man paškaik uz galda stāvošais patafons (VEGA-300) .
Labāka doma ir izvilkt no maģa priekšpastiprinātāja kaut ko, ko lētais galapastiprinātājs nav vēl sadirsis un iebarot pastiprinātājā to.
Nesapratu domu - ko tad, parastus, neizolētus vadus?
Pastiprinātājs būs Chrysler Infinity 1 - aprakstos rakstīts ka tam esot lineārās ieejas, dabā lai dabūtu tam pieslēgtos skaļruņus skanēt tikpat skaļi kā maģim pieslēgtos skaļruņus, nācās tam dot no maģa iekšā skaļruņu izejas, nevis lineārās.
Ta kam patīk ostīt tos dīzeļa dūmus.
Jā, varbūt ar tiem DPFiem utt… uzpariktēm smird mazāk, bet nu tā smaka ir numur viens, kas man viņos nepatīk.
Bet nu 1.9tdi vecaijs sūkņa motors nav pārspējams uzturēšanas lētuma un visādi citādi izmaksu ziņā. Ar benzīnu nenobrauksi 400+km ar 20l degvielas.
Sāksies vecā tēma benzīns vs dīzelis, ko labāk nesākt
Paldies dieviem, neko nezinu par amerikānusu pastiprinātājiem, tiesa, viedoklis ir .
Sistēma ir vienkārša - ja stipreklī ieejā ir paredzēts lineārs signāls (kas ir loģiski tiem stiprekļiem, kam ir pašiem savs vismaz nosacīts ekvalaizers), to barot no maģa galapastiprinātāja - kas NAV lineārs pēc būtības, is life, jo tiem ir SAVS ekvalaizers jau priekšā - ir totāli nekorekti, neatkarīgi no līmeņiem. Galapastiprinātājs skaļruņus arī baro ar ± dafiga voltu spriegumu (tur, kā kurš - 12V, 15V, 30V… kā kuram nav slinkums bijis, manam Harman Kardon CA5250 ir paaugstinošais barošanas mezgls tādām vajadzībām, 30V laikam, ja pareizi atceros) - tur, pie tādiem spriegumiem, vītais pāris var iet nosvērties priedē, NEKO tas nemaina, tikai palielina vada garumu un, attiecīgi, preteklību, sprieguma kritumu un izdevumus vadam. DAUDZ lielāka nozīme ir vada šķērsgriezumam.
Īstai, pareizi būvētai zemsprieguma ieejai ir daudz būtiskāka nozīme - it sevišķi, ja būvē SQ sistēmu - līmeņi zemi, signāla linearitāte ir jāsaglabā par katru cenu, trokšņi mašīnā mācas virsū kā traki, tur jā - vītais pāris var būt lieta.
Ar gāzi tādas izmaksas mierīgi var dabūt, un joprojām ir sajūtas kā braucot ar motoru, un nevis traktordzinēju kas virs 3k ārdās ārā un kam jauda pārmetas no kloķenes uz izpūtēju
Bet nu nomināli piekrītu - ja nav nekas pretī braukt ar stārķu ģimeni zem haubes un tur visas tās melnās maģijas lai uznākot ziemai degviela nesarec, tad ir normāli - nu vismaz kamēr motors ir standartiņš
Ar perversijām, vismaz pagaidām, nodarboties netaisos - vienkārši izvilku no detaļu noliktavas plaukta pastūzi, ko kādus sešus gadus atpakaļ vienā šrotā izvilku no vadības bloku čupas, par to atdodot kaut kādu piecīti, un vakar izmēģināju pie maģa, un pat darbojas ; derētu iebāzt golfā - 7 kanāli, 240w, es domāju ka tas skaļruņus spēj kustināt labāk nekā VW Gamma 5 iekšā esošais pastiprinātājs… Pats ražotājs savijis gan ieeju, gan izeju vadus…
Attiecībā par signālu līmeņiem, es mēģinu atcerēties, kā bija deviņdesmito vidu VW DSP sistēmām [jā, fofāgenam bija krutākas audiosistēmas nekā audī] - pastūža ieejas toč spraudās pie maģā tumbu izeju štekera, bet tur varbūt bija savs, DSP specifisks maģis…
Hm, uzgūglēju ko darīt ja gribas lietot aftermarketa maģi ar infinity pastūzi, lec laukā internetveikali ar tulpjainām pārejām… Mošk piektā gamma izstrādājusi ar mani joku - vajadzēs paprovēt ar lineāro izeju no kaut kā tupāka…
Var jau būt, ka kļūdos, bet man liekas, ka tie smidzinātāju izmēri ir uzrādīti milimetros, nevis mikronos.
Nē nē, tev taisnība.