Spams 2025

Nu laiciņš deva pa smadzeni šodien šajā jautājumā, jā :sweat_smile:

Nekur? Nu jā, stiliņš ir pagātne, līdz ar to tavas žēlabas stiliņa spamā arī ir pazudušas, un tāpēc vari apgalvot ka nekur nesūdzies… :rofl:

Vēl pārāk dubļains. :smiley:

Nu vakardienas vējā man iebraucamais ceļš apkalta pa vienu dienu. :man_shrugging: :leaves:
Nu es varu iedomāties, ka tev tur ir biku sūdīgāk :smiley:

Labi, beidzam uz šīs nots, tev ir labāk zināms par mani :joy:
Šo cīņu es neizcīnīšu :face_with_hand_over_mouth:

Arī nedaudz uz labo pusi, līdz uzsnigs sniegs. :laughing:
Vakar nācās pirmo reizi vilkt iestigušās priekšpiedziņas. :old_crazy_2:

1 Like

Tas ir psc, nu tiešām… Jauns Valeo kondic. radiators, jau oksidējies, pat uz šūnas. Sākumā domāju, ka tikai sūdīgs pārklājums. Kādu ražotāju tad vispār var ņemt?

Ar radiatoriem vispār ir sūdīgi. Reti kurš vispār viņus ražo, visi lielākoties pārpako. Pasūti vnk citu, tas varbut nebūs oksidējies

Varētu jau, bet kopumā kaut kāds stipri ķīnisks izpildījums, ar līkām stiprinājuma ausīm. Galīgi ne tas ko no Valeo varētu gaidīt…
Nezinu, cik tur taisnības, bet kaut kas man agrāk ieteica, ka vajag ņemt krāsotos, tie ilgāk kalpojot. Šim tā krāsa klāt turas ļoti švaki un vietām spīd cauri.

edit: tagad paņēmu Nissens, itkā ir ok. Pārklājums kvalitatīvs.

Kuram caurumam zem palodzes B5 pievērst uzmanību, ja izlejot uz stikla lejkannu, bremžu/sajūga pedāļa rajonā no augšas notek jūtams daudzums ūdens? Salons ir izrauts, bet mīkstās skaņas izolācijas gabali neļauj saskatīt; varbūt kāds saskāries.

No citiem forumiem atminos, ka tika pieminēts sakaltis ecu kastes blīvējums. Man b6 arī kaut kur tur sācis tecēt, bet neriskēju aukstā laikā aiztikt plastmasu zem logu tīrītājiem.

Ar kādu laku lakoji?

Nu visdrīzāk, jo tur jau no ecu kastes uzreiz viss notek pie akumulatora. Un citu caurumu šķiet ka tur nav. Bet jāpaskatās.
Nu citreiz B5tajam ir tā, ka lapas saķeras zem kastes un tad izveidojas maza peļķe pa labi no ecu kastes. Bet nu tur izpūš visu iztīra un atkal viss ir ok.

Paņēmu tur blakus ugunsdzēsējiem kaut kādu autolaku. Bundžiņa stāv vēl, bet tā laka nebija laba, jo jau krīt nost spožajās vietās.
Iepriekšējo reizi, kad lakoju, tad gan tik ātri tā nenotika, tik cik palika dzeltena ar laiku.

Tā kā jā, laba laka ir svarīgi. Ar lētajām visādas plaisāšanas un nost krišanas. Gan jau krāsotāji eksperti zinās ko ieteikt. :man_shrugging:

Es vairāk uztraucos, ka ar parasto auto laku varētu notikt kaut kāda reakcija un sačakarēt luktura “stiklu”.
Skatos, ka ir speciālās lakas priekš lukturiem, bet laikam pirmajā reizē pamēģināšu kādu auto laku baloniņā, ja ir tāda pieredze, ka arī auto laka ir ok.

Saucamā parastā divkomponentu laka neko sliktu lukturiem neizdara. Viss tur čikiniekā, tikai sagatavot vajag + pirms lakošanas vajag plānu kārtiņu plastmasas caurspīdīgo grunti, kas izveidos saķeri lakai ar pašu plastmasu

2 Likes

Nu jā, nekas slikts tā nekad nav noticis. Kad tā laka ir nokalpojusi, vienkārši noslīpē to veco dzelteno kārtu nost līdz plastmasai un vari lakot vēlreiz.

Nu vot, tad jau noteikti ka jābūt labam rezultātam :+1:

Tikai ar to plastmasas grunti tā prātīgi. Nedaudz pārcentīsies, paliks pleķīši nevis vienmērīga karta. Visvieglāk ar krāsu pistoli viņu uzpūst. Var nopirkt arī balončikā.

Ja ar pistoli, tad tādu vienu pussausu kārtu. Ne tādu galīgi splaju, ne sausu. Grūti izstāstīt, kad pats pūš, tad redz un jūt :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Nu mana beginnera neprofesionālā taktika ir tāda. Noslīpē ar 800->1000->2000, un ja ir 2500. Un tad pūš tādu kārtu lakas, lai ir gana bieza, bet lai arī nenotek. Tad neizveidojas apelsīna efekts un nevajag neko pulēt un ir smuks caurspīdīgs efekts. :old_cleaner: Nu darot to, protams, ar noņemtiem lukturiem uz horiz.virsmas vai ar noņemtiem stikliem, kas manā gadījumā ir viegli, jo tie jau 1x (un vairāk x) ir bijuši noņemti.
:old_lol: :old_noob:

Vot nākošreiz varētu pamēģināt to grunti uzpūst.

Mašīna ir pastēte, bet es esmu par 95% pārliecināts ka ugunsmūris un vieta zem palodzes ir 1:1 ar A4 [ja jau motoru vadu bunti ir vienādi]. Mašīnā peldbaseins un strāvas noplūde - strāvas noplūdi nenokonstatēju, bet nolēmu ka nebūtu slikti novērst komforta bloka peldēšanos; peldbaseins tur ir bijis tik ilgi ka nāksies vienu ielāpu uzlikt vietai zem kreisās kājas atbalsta. Pirms manis čaļi jau bija tīrījuši notekas. Nesen izrāvu laukā visu salonu, vakar izdzinu laukā un tika uz stikla izlieta lejkanna - rezultātā no vietas virs stūres kolonnas sāka pilēt ūdens. Šovakar būs jāpavārtās un jāsameklē no kā tad tur īsti tek.

1 Like

Vai C5 apmīzēju šķidruma līmeņa devējs [sūknī viņš bija, vai ne?] var gļukot, jeb ieraugot otro C5 ar apmīzēju šķidruma brīdinājumu es varu pieņemt ka vienkārši atkal nav šķidrums? :old_crazy_2:

@kilometrs, kā čipotam dīzeļa blokam atspoguļojas dozas lielums mērījumu blokos? Pareizi tiek aprēķināts vai paliek tāds kā oriģināli, tikai dabā izmainīts?
Nu nevaru atrisināt to v6 tarkšķi tukšgaitā - sprauslas citas (nemīzošas), zobene pa metkām, kompresija visos cil. vienāda, iesmidz. moments izgrozīts visādi. - bez izmaiņām.
Sāku skatīties nemainītās lietas - sūknis (negribas ticēt, ka pēc 15kkm bosch ‘‘restaurētam’’ sūknim sākušās problēmas), vadības bloks (iespējams, čipsots). Doza karstam dzinējam rādās 3-3.2mg/str, kas pēc Šamaņa video ir par daudz. Varbūt tāpēc mēģinot noturēt 900-1100rpm nedaudz vibrē (tā tas bija ar veco/jauno sūkni/sprauslām)? :thinking: